ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣυνέχεια στο μπρα ντε φερ για τη χωρικότητα

ΒΟΙΩΤΙΑ

#TAGS: ΠΕ Βοιωτίας 

Συνέχεια στο μπρα ντε φερ για τη χωρικότητα

Συνέχεια στο μπρα ντε φερ για τη χωρικότητα

Γράφει ο Γ.Γ.

Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Συνεχίζεται το άτυπο μπρα ντε φερ, ανακοινώσεων και αναρτήσεων, κυρίως με υπονοούμενα, μεταξύ του Γιώργου Ντασιώτη και της Φανής Παπαθωμά με επίδικο φυσικά τη θέση του χωρικού αντιπερφερειάρχη στη Βοιωτία.

Ενδεικτικό του κλίματος εσωστρέφειας που εξυφαίνεται μετά τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών είναι η κοινοποίηση της πρόσκλησης ορκωμοσίας της νέας σύνθεσης του περιφερειακού συμβουλίου.

Η Φανή Παπαθωμά, νυν αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, η θητεία της οποίας λήγει στις 31/12/2023 αναφέρει με νόημα, ότι «η νέα θητεία ξεκινάει. Έτσι όπως ξεκινήσαμε συνεχίζουμε…».

Λίγη ώρα αργότερα και στο πλαίσιο της επικοινωνίας της κορυφαίας πολιτικής διαδικασίας, της ορκωμοσίας δηλαδή του νέου περιφερειακού συμβουλίου, ο δεύτερος σε ψήφους περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης του Φάνη Σπανού και απερχόμενος δήμαρχος Γιώργος Ντασιώτης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επίσης με νόημα αναφέρει, ότι «…δίνουμε τον καθιερωμένο ΌΡΚΟ ο επανεκλεγείς περιφερειάρχης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι, επισημοποιώντας και νομικά της λαϊκη βούληση». 

Βούληση που θέλει τον δεύτερο σε ψήφους περιφερειακό σύμβουλο στη Βοιωτία να τοποθετείται στη θέση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη, μετά την άρνηση και σε αυτή τη θητεία του Κώστα Μπακομήτρου να αναλάβει το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο.

Το γρίφο λύνει ο ίδιος ο αντιπεριφερειάρχης ίσως και σήμερα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τελετής ορκωμοσίας.