ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΗ Ε.Φ.Α. Βοιωτίας αποχαιρετάει τον Κώστα Μπαϊρακτάρη

ΒΟΙΩΤΙΑ

#TAGS: ΕΦΑ Βοιωτίας 

Η Ε.Φ.Α. Βοιωτίας αποχαιρετάει τον Κώστα Μπαϊρακτάρη

Η Ε.Φ.Α. Βοιωτίας αποχαιρετάει τον Κώστα Μπαϊρακτάρη

«Η σκέψη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, στον γιό του Ντίνο που υπεραγαπούσε και στη σύζυγό του Μαρία.»

Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας, αποχαιρετάει με οδύνη «τον αγαπητό και συνάδελφο» Κώστα Μπαϊρακτάρη, που έφυγε από την ζωή. Η Ε.Φ.Α. Βοιωτίας ανέφερε ότι από το 1999 αποτέλεσε «βασικό μέλος της υπηρεσιακής μας οικογένειας, υπηρετώντας άοκνα πλάι μας με την ειδικότητα του σχεδιαστή. Ανήσυχο καλλιτεχνικό πνεύμα με ιδιαίτερα δημιουργική φύση, προσέφερε αγόγγυστα το ταλέντο του στις ανασκαφές και τις ποικίλες δράσεις της ΕΦΑ Βοιωτίας. Από το 2015 και εξής, συνέχισε την υπηρεσιακή του πορεία στην ειδικότητα του ημερήσιου φύλακα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών.»

Περαιτέρω, σημείωσε ότι «Θα μπορούσαμε να μιλάμε ώρες για τις στιγμές που περάσαμε μαζί, άλλοτε δύσκολες και άλλοτε ανθρώπινες και ζεστές. Τίποτα όμως δεν είναι πιο επίπονο από το χαμό ενός αγαπημένου ανθρώπου, ειδικά όταν φεύγει τόσο νωρίς από κοντά μας. Ο Κώστας πάλεψε με υπομονή και αξιοπρέπεια σε μία όπως δυστυχώς αποδείχθηκε άνιση μάχη.»

Τέλος, η Ε.Φ.Α. Βοιωτίας ολοκλήρωσε την ανακοίνωση, αναφέροντας «Η σκέψη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, στον γιό του Ντίνο που υπεραγαπούσε και στη σύζυγό του Μαρία.»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι