ΑρχικήΑθλητικάΠαραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Α.Ε. Ορχομενού

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

#TAGS: ΑΕ Ορχομενού  Ποδόσφαιρο 

(copyright: PIXABAY)

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Α.Ε. Ορχομενού

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Α.Ε. Ορχομενού

Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023

Γιώργος Πέππας

Ο Πρόεδρος της Α.Ε. Ορχομενού, κ. Μίλτος Κολοβός, ανακοίνωσε, με λύπη, από το Facebook την παραίτησή του από Πρόεδρος της ομάδας.

Ο κ. Κολοβός επεσήμανε τους λόγους που παραιτείται, μεταξύ των οποίων είναι το γεγονός πως δουλεύει μακριά από τον Ορχομενό, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η παρουσία του όλες τις ημέρες που απαιτείται, και η μικρή οικονομική βοήθεια που έλαβε η ομάδα.

Ο κ. Κολοβός ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στην ομάδα του Ορχομενού, και από παίχτες που απαρτίζουν την αντρική ομάδα, αλλά και από τον προπονητή της ομάδας, κ. Ανδρέα Μαρτιναίο.

Η ανάρτηση:

«Πολλές φορές η ζωή δεν τα φέρνει όπως τα θέλουμε ...

Με λύπη ανακοινώνω την παραίτηση μου από την ομάδα του Ορχομενού και θα εξηγήσω τους λόγους που το κάνω:

1) η κύρια εργασία μου πλέον είναι μακριά από τον Ορχομενο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να είμαι δίπλα στην ομαδα 4 μέρες την εβδομάδα που απαιτούνται

2) εθελοντισμός- στήριξη στην ομάδα : 0 (ολογράφως: μηδέν)

Δεν αξίζει σε αυτον τον τοπο καμια ομαδα κανένα σωματείο, ολοι έχουν απαιτήσεις Α εθνικής κατηγορίας και προσφορά επίπεδου εκκλησίας (κάντε προσευχές ) ..

Στα δάχτυλα τους ενός χεριού όσοι βοήθησαν το σωματείο αυτό στην πράξη και δεν έμειναν στα λόγια ή ακόμη χειρότερα δεν έβαλαν εμπόδια σε αυτό....

Στις συνελεύσεις ( γεμίζαμε το ΟΑΚΑ ) είχα τονίσει επανειλημμένα ότι χρειαζόμαστε κυρίως χέρια στην ομαδα διότι θα ήταν απίθανο να τρέξει την φετινή χρόνια μόνο με εμένα..

3) οικονομική βοήθεια: νεφελώδης με χαμηλή βροχόπτωση, οι άνεμοι θα είναι ΒΑ με ένταση 3 ΜπΦ. ( κοινώς πέρα βρέχει)

4 ) ΕΠΣ Βοιωτίας... απίστευτη δουλειά, δεν έχω λόγια .. Δώρο διαιτησίες, δώρο μπάλες όπως μας είπανε από πέρυσι , βοήθεια για να έρχονται τα δελτία δωρεάν και να φεύγουν με πληρωμή... (και εάν είστε καλά παιδάκια πολύ πιθανόν να συναντήσετε και τα στρουμφακια) !!!

Θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη για αυτό το άδοξο τέλος πρώτα στους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους σε εμάς, φέτος γινότανε μια πιο σοβαρή δουλειά και είχαμε επικοινωνία με μεγάλα κλαμπ που δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε.. Αυτη είναι η μεγαλύτερη στεναχώρια για εμένα, ήταν μεγάλη μου χαρά να μαθαίνουμε σε αυτά τα παιδιά το τι είναι ο αθλητισμός και την έννοια της λέξης "ομάδα"

ΥΓ. : Γιαννακη είσαι μεγάλη μορφή

Ένα ακόμη συγγνώμη στους φιλους μου που απαρτίζουν την αντρική ομάδα, ένα ροστερ που ήμουν σίγουρος πως και φέτος θα προσφερε θέαμα και στο τέλος θα πανηγύριζε...

Ο λόγος που γίνεται αυτή η παραίτηση σε αυτό το χρονικό σημείο είναι για να μπορέσετε όλοι σας να πάρετε τα δελτία και να συνεχίσετε να κάνετε το χόμπι σας..

Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη.

Τέλος άφησα ένα ξεχωριστό συγγνώμη στον άνθρωπο και πλέον φίλο τον Ανδρέα Μαρτιναιο που βοήθησε να στήσουμε αυτή την ομάδα και να φτιάξουμε ένα πλάνο για έναν πολυαθλητικο σύλλογο που δυστυχώς δεν καταφέραμε να υλοποιήσουμε...

Ένας άνθρωπος που αγαπάει το ποδόσφαιρο και είναι δάσκαλος για τα νέα παιδιά σίγουρα δεν αξίζει ενα τέτοιο τέλος...

Ανδρέα, Λάμπρο, Ηλία σας ευχαριστώ για όλα και λυπάμαι πολύ!!»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι