ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΗ αγορά κινήθηκε αλλά δεν φτάνει

Η αγορά κινήθηκε αλλά δεν φτάνει

Η αγορά κινήθηκε αλλά δεν φτάνει

Γράφει ο Γ.Γ.

Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2024

Γιώργος Πέππας

Τα ταμεία των εμπόρων της Θήβας «ζεστάθηκαν» τις δύο εορταστικές περιόδους αλλά οι εισπράξεις δεν επαρκούν για να καλύψουν τις πάγιες υποχρεώσεις που δημιουργούν τα αυξημένα ενοίκια, τα τιμολόγια φωτιά του ηλεκτρικού ρεύματος και τη φορολογία που έρχεται μέσω του νέου νομοσχεδίου.

Αυτά υποστήριξε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου της Θήβας Βασίλης Γκέλης αποτιμώντας την κίνηση στα καταστήματα της πόλης της γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σύμμαχος, όπως τόνισε, ήταν ο καλός καιρός και οι πληρωμές των επιδομάτων και των δώρων ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων που συνδιοργάνωσαν ο δήμος και ο εμπορικός σύλλογος το οποίο και κράτησε το καταναλωτικό κοινό στην περιοχή.

Ψηλά τον πήχη για τους τζίρους στα καταστήματα της Θήβας έθεσε ο Βασίλης Γκέλης, για τις χειμερινές εκπτώσεις, που ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα και θα ολοκληρωθούν στα τέλη του Φλεβάρη, καθώς όπως επεσήμανε τα καταστήματα της Θήβας θα διαθέτουν δελεαστικές τιμές σε ποιοτικά προϊόντα.

Στη σωστή κατεύθυνση χαρακτήρισε ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου της Θήβας τα προγράμματα χρηματοδότησης για νέες επιχειρήσεις αλλά η αγορά απαιτεί, όπως είπε και προγράμματα στήριξης των υπαρχουσών μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι