ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕ.Φ.Λιβαδειάς: «Δώσετε τους την χαρά που τους έκλεψαν»

ΛΙΒΑΔΕΙΑ

#TAGS: ΕΦΛ 

Ε.Φ.Λιβαδειάς: «Δώσετε τους την χαρά που τους έκλεψαν»

Ε.Φ.Λιβαδειάς: «Δώσετε τους την χαρά που τους έκλεψαν»

Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2024

Γιώργος Πέππας

Οι Εθελοντές Φιλόζωοι Λιβαδειάς, σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, έκαναν έκκληση για να υιοθετηθούν δύο σκυλάκια. Αναλυτικότερα, παραμονές του Αγ. Νικολάου, είχαν βρεθεί μέσα σε ρέμα επτά σκυλάκια, εκ των οποίων σώθηκαν τα πέντε, όμως από αυτά τα πέντε ένα δεν τα κατάφερε και πέθανε στη συνέχεια. Πλέον υπάρχουν δύο αρσενικά κουταβάκια, με τους Ε.Φ.Λ. να κάνουν έκκληση για να βρεθούν οικογένειες για να τα υιοθετήσουν.

Αναλυτικότερα, οι Ε.Φ.Λ. έγραψαν:

«Δώσετε τους την χαρά που τους έκλεψαν.

Ήταν επτά κουταβάκια που βρέθηκαν πεταμένα παραμονές του Αγίου Νικολάου ,από έναν πολύ καλό άνθρωπο, σε ένα ρέμα, έτοιμα να πεθάνουν. οι φωνές τους τα έσωσαν και η καλή καρδιά του ανθρώπου που τα άκουσε και δεν μπορούσε να τα αφήσει να ψοφήσουν, να βασανιστούν.

Επικοινώνησε μαζί μας και εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε για να τα σώσουμε, τελικά σώθηκαν 5 και τα πήγαμε στο κτηνίατρο που είναι συμβεβλημένος με τον Δήμο Λεβαδέων και παρόλο που είχε λήξει το πρόγραμμα, όπως μας τόνισε επανειλημμένως, τα αποπαρασίτωσε και τα εμβολίασε.

Πλέον ήταν πέντε κουταβάκια ζωντανά, εκ των οποίων το ένα πολύ άρρωστο, το αφήσαμε στον κτηνίατρο για να το περιθάλψει και μετά το πήρε στο σπίτι του ένα μέλος του συλλόγου, για να το βοηθήσει να ζήσει. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε…

Ένα από τα σκυλάκια υιοθετήθηκε ευτυχώς σε μια καλή οικογένεια ως φύλακας

Έχουν απομείνει δύο πανέμορφα αρσενικά σκυλάκια που θα μπορούσαν να αγαπήσουν και να αγαπηθούν σε αυτό τον κόσμο μας, το 2024

Βοηθήστε μας να μην πάει η προσπάθεια μας χαμένη και να βρουν μία οικογένεια που θα τα υιοθετήσει και θα κάνει, όσα δεν έκαναν άλλοι για αυτά.

Τα σκυλάκια αυτά θα γίνουν μεσαίου μεγέθους, αρκετά τριχωτά και όσο τα γνώρισα είναι ιδιαίτερα ήσυχα και υπάκουα αλλά και έξυπνα.

Ήταν επτά κουταβάκια που γέννησε μια αστείρωτη μάνα, σώσαμε όσα μπορούσαμε, τώρα έμεινα δύο πανέμορφα για να τα αγαπήσετε και να τους δώσετε την χαρά που τους έκλεψαν.»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι