ΑρχικήΑθλητικάΚυπελλούχος Βοιωτίας ο Α.Ο. Μελισσοχωρίου

ΒΟΙΩΤΙΑ

Κυπελλούχος Βοιωτίας ο Α.Ο. Μελισσοχωρίου

Κυπελλούχος Βοιωτίας ο Α.Ο. Μελισσοχωρίου

Αναδείχθηκε στη κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020

Σπύρος Πέππας

Με κλήρωση αναδείχθηκε φέτος, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο κυπελλούχος της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας για το 2019-2020, κλήρωση η οποία έλαβε χώρα στο συνεδριακό κέντρο της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας, στον Aγιο Σπυρίδωνα. Η κλήρωση ξεκίνησε στις 18:00, με 7 ομάδες: Α.Ο. "Η Θήβα", Α.Π.Ο. "Παναλίαρτος", Α.Σ. "Παμβαγιακός" (Α' Ε.Π.Σ.Β.), Α.Ο. Υπάτου (Γ' Εθνική), Π.Ο. "Αμβρυσσέας" Διστόμου, Π.Α.Ο. Κόκκινου και Α.Ο. Μελισσοχωρίου (Β' Ε.Π.Σ.Β.).

Πραγματοποιήθηκαν αρκετές κληρώσεις αλλά στο τέλος της ημέρας κυπελλούχος αναδείχθηκε ο Α.Ο. Μελισσοχωρίου, αποκτώντας το πρώτο κύπελλο στην ιστορία της ομάδας.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε κλήρωση μεταξύ τριών διαφορετικών ζευγαριών ομάδων, ώστε να βρεθούν οι ομάδες που «πέρασαν» στους «4». Από τα τρία αυτά ζευγάρια «προκρίθηκαν» Α.Ο. Υπάτου, Α.Π.Ο. “ Παναλίαρτος ” και Α.Ο. Μελισσοχωρίου, με τον Π.Α.Ο Κοκκίνου να είναι η 4η ομάδα. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κλήρωση όπου βγήκαν οι δύο ομάδες που «έφτασαν» στο τελικό, ο Α.Ο. Μελισσοχωρίου και ο Π.Α.Ο. Κόκκινου.

Στην τελική κλήρωση η ομάδα που βγήκε από το μπαλάκι ήταν ο Α.Ο. Μελισσοχωρίου.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την διαδικασία της κλήρωσης, αλλά και τις δηλώσεις τόσο εκπροσώπων της κυπελλούχου ομάδας, όσο και από τον πρόεδρο της Α.Ο. Θήβας και τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας και τον εκπρόσωπο του Α.Ο. Υπάτου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες