ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣτο ταμείο Ανάκαμψης το πάρκο εξυγίανσης του Ασωπού

Στο ταμείο Ανάκαμψης το πάρκο εξυγίανσης του Ασωπού

Στο ταμείο Ανάκαμψης το πάρκο εξυγίανσης του Ασωπού

Γράφει ο Γ.Γ.

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024

Γιώργος Πέππας

Τη χρηματοδότηση του πάρκου εξυγίανσης του Ασωπού ποταμού από το Ταμείο Ανάκαμψης ανακοίνωσε από το βήμα της ετήσιας εκδήλωσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας ο πρόεδρος Πάνος Λώλος.

Η εκδηκωση πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά με επίσημα προσκεκλημένους τον υφυπουργό εξωτερικών Κώστα Φραγκογιάννη και τον διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργο Πιτσιλή.

Στη συνεδρίαση βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, βουλευτές, αντιπεριφερειάρχες, δήμαρχοι και εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων της Βοιωτίας.

Τηρώντας τις παραδόσεις την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Θηβών Λεβαδείας και Αυλίδος Γεώργιος ο οποίος και ευχήθηκε επιτυχίες με στόχο την προσφορά της εργασίας στους κατοίκους της περιοχής.

Ο υφυπουργός εξωτερικών με το χαρτοφυλάκιο της εξωστρέφειας και της οικονομικής διπλωματίας ευχήθηκε να προχωρήσουν με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες του επιχειρηματικού πάρκου με ταυτόχρονη την ενεργό συμμετοχή των βιομηχανιών στην πορεία μετασχηματισμού της χώρας.

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ αποτύπωσε αναλυτικά το έργο της αρχής στο πλαίσιο υλοποίησης των πολιτικών αποφάσεων της κυβέρνησης για την ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι