ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΠως θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία στο Δήμο Τανάγρας

ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

#TAGS: Δήμος Τανάγρας  Σχολεία  Καιρός 

Πως θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία στο Δήμο Τανάγρας

Πως θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία στο Δήμο Τανάγρας

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024

Γιώργος Πέππας

Απόφαση Δημάρχου για τη λειτουργία των σχολείων αύριο Τετάρτη 31/01/2024.

ΑΠΟΦΑΣΗ 76 /2024

Ο Δήμαρχος Τανάγρας

Έχοντας υπόψη :

- Τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 58 “Αρμοδιότητες Δημάρχου” του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ78/Α/7-6-2010) ΄΄Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.

- Τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 94 “Πρόσθετες αρμοδιότητες Δήμων” , παρ.4 αριθ. 27 του Ν. 3852 (ΦΕΚ78/Α/7-6-2010) ¨Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ , στο οποίο αναφέρεται ότι προστίθεται η ακόλουθη αρμοδιότητα : Η διακοπή μαθημάτων λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών ή επιδημικής νόσου, εντός των διοικητικών ορίων του οικείου Δήμου¨.

- Τις διατάξεις του άρθρου 4 του Π.Δ. 79/2017.

- Το Σχέδιο Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών και ?μεση/Βραχεία Διαχείριση των συνεπειών από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων με την κωδική ονομασία «ΔΑΡΔΑΝΟΣ»

Αποφασίζει

Λόγω της επικείμενης παγωνιάς και των εντόνων καιρικών φαινομένων που συνεχίζουν σε ορισμένες περιοχές του Δήμου, για την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών, αύριο Τετάρτη 31/01/2024 οι σχολικές μονάδες του Δήμου Τανάγρας θα λειτουργήσουν ως εξής:

- Δημοτική Ενότητα Τανάγρας :

Όλες οι σχολικές μονάδες της Δ.Ε. Τανάγρας (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστές.

- Δημοτική Ενότητα Δερβενοχωρίων

Όλες οι σχολικές μονάδες της Δ.Ε. Δερβενοχωρίων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστές.

- Στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες ( Σχηματαρίου , Οινοφύτων και Δηλεσίου) όλες οι σχολικές μονάδες (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια καθώς και οι Παιδικοί σταθμοί) θα λειτουργήσουν από τις 9 η ώρα το πρωί και μετά για την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Περγάλιας Βασίλειος