ΑρχικήΑθλητικάΜε τον Ιωάννη Σταθά συναντήθηκε η Ε.Π.Σ Βοιωτίας

Με τον Ιωάννη Σταθά συναντήθηκε η Ε.Π.Σ Βοιωτίας

Με τον Ιωάννη Σταθά συναντήθηκε η Ε.Π.Σ Βοιωτίας

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020

Γιώργος Πέππας

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Βοιωτίας, κ. Κωνσταντίνος Νίκας, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο του Δήμου Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας, κ. Ιωάννα Σταθά. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε λόγο για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλές ομάδες, αλλά και η ανάγκη για βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ο κ. Σταθάς από το μέρος του, ενημέρωσε την Ε.Π.Σ.Βοιωτίας αναφορικά με τις ενέργειες στις οποίες έχει προχωρήσει για την ανακατασκευή του γηπέδου της Αράχωβας αλλά και για την ένταξη του έργου αυτού στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ», για τον φωτισμό του γηπέδου της Αντίκυρας καθώς και για το όραμα της δημιουργίας προπονητικού κέντρου στο Λιβάδι Παρνασσού, το οποίο θα έχει τη έχει την δυνατότητα να φιλοξενεί για προετοιμασία ομαδες απο την Souper league , αλλα και απο το εξωτερικό, ένα όραμα που θα εκτίναξη την ανάπτυξη και τα οικονομικά οφέλη του ευρύτερου Δήμου.

Τέλος, ο κ. Σταθάς υποσχέθηκε να συνδράμει οικονομικά τις ομάδες αλλά και ότι θα βρίσκεται κοντά στον Αμβρυσσέα Διστόμου, ο οποίος κατάφερε να ανέβει στην Γ΄Εθνική.