ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜε 11 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

#TAGS: Δήμος Θηβαίων  Δημοτικό Συμβούλιο 

Με 11 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

Με 11 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2024

Γιώργος Πέππας

Την Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων, όπου θα συζητηθούν τα παρακάτω 11 θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ

1.Λήψη απόφασης και έκφραση γνώμης επί της ΜΠΕ 6 Σταθμών Αποθήκευσης Ηλεκτρικής Ενέργειας συνολικής ισχύος 496,60MW στη θέση «Ραθαριά 1-6», Κέντρου Υπερυψηλής Τάσης και Γραμμής Μεταφοράς Υψηλής Τάσης, της εταιρείας «ΙΝΤΡΑΚΑΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ», στους Δήμους Θηβαίων, Τανάγρας και Μάνδρας - Ειδυλίας» (Σχετ. η υπ’ αριθ. 3/2024 απόφαση Δημοτικής Επιτροπής). 

2.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Θηβαίων με το Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε., για την διαχείριση των ανακυκλώσιμων του στη ΜΕΑ Θήβας.

3.Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος του κ. ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑ για την απαλλοτρίωση ή μη δυο ακινήτων ιδιοκτησίας τους, επί της επαρχιακής οδού Θηβών – παραλίας Σαραντίου εντός του οικισμού της Τ.Κ. Δομβραίνας.

4.Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Θηβαίων.

5.Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Θηβαίων στην Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος CLLD-LEADER της ΕΛΙΚΩΝΑΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ Α.Ε. ΟΤΑ.

6.Ορισμός εκπροσώπων των Δήμων για την κατάρτιση και τήρηση μητρώου προσώπων που θα συγκροτούν τις επιτροπές διαγωνισμού των έργων.

7.Oρισμός υπεύθυνου για τη διαχείριση όλων των λογαριασμών του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Δήμου Θηβαίων που τηρούνται στην Τράπεζα της Ελλάδος.

8.Ορισμός υπεύθυνου για την κίνηση του λογαριασμού της ταμειακής διαχείρισης του Δήμου Θηβαίων στην Τράπεζα της Ελλάδος.

9.Ορισμός υπεύθυνου για τη διαχείριση-κίνηση συναλλαγών των λογαριασμών του Δήμου Θηβαίων στην Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.

10.Ορισμός υπεύθυνου για τη διαχείριση -κίνηση συναλλαγών των λογαριασμών του Δήμου Θηβαίων στην Τράπεζα EUROBANK ERGASIAS A.E.

11.Ορισμός υπεύθυνου για τη διαχείριση – κίνηση συναλλαγών των λογαριασμών του Δήμου Θηβαίων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι