ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΔίπλα στους αγρότες ο Δήμος Θηβαίων

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

#TAGS: Δήμος Θηβαίων  Αγρότες 

Δίπλα στους αγρότες ο Δήμος Θηβαίων

Δίπλα στους αγρότες ο Δήμος Θηβαίων

«Είμαστε μαζί σας στον δίκαιο αγώνα σας και σε κάθε ενδεχόμενο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων σας»

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024

Γιώργος Πέππας

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Θηβαίων, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του προς τους αγρότες αλλά και τους κτηνοτρόφους της χώρας και ειδικότερα της Θήβας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι και κατεβαίνουν σε κινητοποιήσεις ούτως ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Συμπυκνώνοντας τη γενικευμένη αγανάκτηση του συνόλου των πολιτών που τίθενται στο πλευρό των αγροτών, οφείλουμε να παγιώσουμε, αναφέρει ο Δήμος, τη συνείδηση ότι η υποβάθμιση του πρωτογενούς τομέα διατρέχει ολόκληρη την κοινωνία με σοβαρές συνέπειες για την ποιότητα της ζωής όλων. Οποιοδήποτε πλήγμα υποστούν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, μας αφορά όλους, υποστήριξε ο Δήμος στην ανακοίνωσή του, συμπληρώνοντας πως η αγροτική οικονομία είναι η θεμελιώδης βάση της Οικονομίας μας και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, οφείλουμε να την προασπιστούμε σθεναρά.

Όλοι οι αγρότες πανελλαδικά απαιτούν την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους που αφορούν σε ζητήματα πετρελαίου θέρμανσης, προκαταβολής της επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο και εν γένει καλύτερες συνθήκες εργασίας καθώς και παροχή κινήτρων για να παραμείνουν στο επάγγελμα και να ανοίξουν τον δρόμο για την εισαγωγή νέων ανθρώπων σε αυτό.

«Είμαστε μαζί σας στον δίκαιο αγώνα σας και σε κάθε ενδεχόμενο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων σας! Αλληλέγγυοι για ένα μέλλον δίκαιο και παραγωγικό με βιώσιμες συνθήκες εργασίας!» ανέφερε ο Δήμος Θηβαίων, κλείνοντας την ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι