ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΌχι στην υποβάθμιση του νοσοκομείου Θήβας (Φωτό)

ΘΗΒΑ

#TAGS: ΓΝ Θήβας 

Όχι στην υποβάθμιση του νοσοκομείου Θήβας (Φωτό)

Όχι στην υποβάθμιση του νοσοκομείου Θήβας (Φωτό)

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

Γιώργος Πέππας

Συνεχιζόμενη και σχεδιαζόμενη χαρακτηρίζουν υγειονομικοί του νοσοκομείου της Θήβας την υποβάθμιση και υποστελέχωση του νοσοκομείου τους στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας της ποεδην.

Εργαζόμενοι, συνταξιουχικές οργανώσεις, σωματεία και σύλλογοι έδωσαν το παρών σε συλλαλητήριο που οργανώθηκε στην είσοδο του νοσοκομείου της Θήβας απαιτώντας να μπει φρένο στην εμπορευματοποίηση της υγείας.

Ήδη όπως επεσήμανε η πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου, η Θήβα μέτρα απολυμένους συμβασιούχους στον τομέα της καθαριότητας και της εστίασης, υπηρεσίες που περνούν σταδιακά στα χέρια των εργολάβων.

Όχι στην υποβάθμιση του νοσοκομείου Θήβας 

Εργαζόμενοι στο νοσοκομείο και φορείς που συμμετείχαν στην απεργιακή κινητοποίηση καλούν τους πολίτες να βρίσκονται σε εγρήγορση για να αποτρέψουν αποφασιστικά αν χρειαστεί, δήθεν μεταρρυθμίσεις των συγχωνεύσεων και των καταργήσεων υγειονομικών μονάδων στη χώρα.

Στο συλλαλητήριο για την υγεία το παρών έδωσαν και μέλη της συντονιστικής επιτροπής αγώνα για την παραμονή του πρωτοδικείου της Θήβας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το radiothiva.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι