ΑρχικήΣυνεντεύξειςΓρηγόρης Παπαβασιλείου: «Υπήρχε ένα άρωμα πολιτισμού» στην συγκέντρωση των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Θηβαίων (Ηχητικό)

Γρηγόρης Παπαβασιλείου: «Υπήρχε ένα άρωμα πολιτισμού» στην συγκέντρωση των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Θηβαίων (Ηχητικό)

Γρηγόρης Παπαβασιλείου: «Υπήρχε ένα άρωμα πολιτισμού» στην συγκέντρωση των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Θηβαίων (Ηχητικό)

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024

Γιώργος Πέππας

Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θηβαίων, κ. Γρηγόρης Παπαβασιλείου, μίλησε στο «Ράδιο Θήβα 97,5», στην εκπομπή «Ενημερωμένος Πολίτης» με τον δημοσιογράφο, κ. Γιώργο Πέππα, για την συγκέντρωση που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο της Θήβας, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Θηβαίων, κ. Απόστολου Δαγδελένη, και στην οποία συμμετείχαν οι πολιτιστικοί σύλλογοι όλου του Δήμου.

Ο κ. Παπαβασιλείου ανέφερε ότι ήταν μια πολύ καλή συγκέντρωση, καθώς για πρώτη φορά υπάρχει μεμονωμένα Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Τουρισμού στο Δήμο, μετά την κατάργηση του Δ.Ο.Θ., κατά την οποία έγινε μια συζήτηση, ανταλλάχθηκαν πληροφορίες, και λέχθηκε ότι θα καταγράφονται οι δράσεις που πραγματοποιεί κάθε σύλλογος. «Υπήρχε ένα άρωμα πολιτισμού» υπογράμμισε ο κ. Παπαβασιλείου, σημειώνοντας ότι υπήρξαν και τοποθετήσεις από συλλόγους σχετικά με την έδρα που θα έχει κάθε σύλλογος, ή που πρέπει να έχει, και τις εκδηλώσεις που γίνονται ταυτόχρονα, π.χ. με τα χορευτικά τμήματα, καθώς υπάρχουν περιπτώσεις που εκδηλώσεις πραγματοποιούνται την ίδια ημέρα και την ίδια ώρα.

Ο κ. Παπαβασιλείου σημείωσε ότι κατά την γνώμη του έγινε μια πολύ καλή αρχή, αναφέροντας πως ο κ. Δαγδελένης κατέχει το θέμα, όπου στη συγκέντρωση αυτή είχε την ευκαιρία να μιλήσει και να γνωριστεί με τους ανθρώπους των Δ.Σ. των συλλόγων. 

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι