ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣυνάντηση του Δημάρχου Λεβαδέων με τον Διευθυντή Αστυνομίας Βοιωτίας

Συνάντηση του Δημάρχου Λεβαδέων με τον Διευθυντή Αστυνομίας Βοιωτίας

Συνάντηση του Δημάρχου Λεβαδέων με τον Διευθυντή Αστυνομίας Βοιωτίας

Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024

Γιώργος Πέππας

Την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Δ. Καραμάνης, υποδέχτηκε στο γραφείο του τον Διευθυντή Αστυνομίας Βοιωτίας, Ταξίαρχο κ. Ηλία Μπακούμη, τον Αστυνομικό Διευθυντή, Α’ Αναπληρωτή Υποδιεύθυνσης νομού Βοιωτίας, κ. Γεώργιο Κακούρη, τον Διοικητή Ασφάλειας Λιβαδειάς, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Γεώργιο Νικολόπουλο, τον Διοικητή Τροχαίας Λιβαδειάς, Αστυνομικό Α’ κ. Ιωάννη Τσίμπρη και τον Διοικητή ΑΤ Λιβαδειάς, Αστυνομικό Β’, κ. Χριστόδουλο Μπαλτζή στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών επαφών του Δημάρχου με φορείς του Δήμου. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λεβαδέων κ. Αθανάσιος Καραμάνης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναγνωρίσθηκε η αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Δήμου Λεβαδέων και της Αστυνομίας για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων σημείωσε ότι η ασφάλεια των πολιτών είναι πρωταρχικής σημασίας για την επίτευξη κοινωνικής ηρεμίας, ενώ από την πλευρά τους οι αξιωματικοί της Αστυνομίας τόνισαν ότι η Αστυνομική Υπηρεσία εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση με κύριο γνώμονα την προστασία των πολιτών. 

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι