ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΠρώτη Αποκριάτικη μαθητική παρέλαση στη Θήβα

ΘΗΒΑ

#TAGS: Θήβα  Απόκριες 

Πρώτη Αποκριάτικη μαθητική παρέλαση στη Θήβα

Πρώτη Αποκριάτικη μαθητική παρέλαση στη Θήβα

Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2024

Γιώργος Πέππας

Αύριο το μεγάλο πάρτι που διοργανώνει ο εμπορικός σύλλογος της Θήβας για τις μαθήτριες και τους μαθητές των δημοτικών σχολείων της πολης.

Ο Βασίλης Γκέλης επιμένει σε δηλώσεις σε δράσεις για παιδιά και στην εορταστική περίοδο του Τριωδίου και της Αποκριάς με στόχο να ενισχύσει την επισκεψιμότητα στην κορύφωση των εκδηλώσεων του Βλάχικου γάμου.

Περισσότεροι από 1000 συμμετέχοντες, μαθήτριες και μαθητές των δημοτικών σχολείων συνοδευόμενοι από τους γονείς τους φορώντας την αποκριάτικη στολή τους θα διασκεδάσουν και θα ξεφαντωσουν στην πρώτη Αποκριάτικη μαθητική παρέλαση της Θήβας.

Ο Βασίλης Γκέλης καλεσε όλα τα παιδιά της Στερεάς με τους γονείς να επιλέξουν τη Θήβα για τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα να συμμετέχουν στο ξεφάντωνμα της 1ης μαθητικής αποκριάτικης παρέλασης και να ταυτιστούν με την παράδοση παρακολουθώντας από κοντά το μοναδικό έθιμο του βλάχικου γάμου την Κυριακή της Τυρινής και την Καθαρά Δευτέρα όπου και κορυφώνεται.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το radiothiva.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι