ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΟι πρώτες δηλώσεις για έργα στο δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ - ΘΕΣΠΙΕΩΝ

#TAGS: Έργα  Γιώργος Αραπίτσας  Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων 

(copyright: Radiothiva.gr)

Οι πρώτες δηλώσεις για έργα στο δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων

Οι πρώτες δηλώσεις για έργα στο δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2024

Γιώργος Πέππας

7 συνολικά ερωτήσεις τέθηκαν από τις παρατάξεις της μειοψηφίας και τις κοινότητες του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων η διαδικασία της ειδικής συνεδρίασης της λογοδοσίας του δημάρχου .

Οι καθυστερήσεις στην υλοποίηση των προγραμματικών θέσεων της δημοτικής αρχής χαρακτηρίστηκαν από τον Ο Γιώργο Αραπίτσα θεμιτές λόγω, του ελάχιστου χρόνου των δύο μηνών στη διοίκηση του Δήμου.

Σε αντίθεση με δήμους που δεν έχουν καταθέσει ακόμη τους προϋπολογισμούς τους για το νέο αυτοδιοικητικό έτος, η συνεργασία της απερχόμενης δημοτικής αρχής με τη νέα στο επίπεδο της ενημέρωσης και της κατάρτισης του προϋπολογισμού επισπεύδει την υλοποίηση των δεσμεύσεων της δημοτικής αρχής στο δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων Γιώργος Αραπίτσας ανακοίνωσε τον καθαρισμό των κήπων της Αλιάρτου με ίδιους πόρους, τη συμβασιοποίηση των έργων προμήθειας μωβ κάδων ανακύκλωσης και κάδων ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών, την ταχύτατη εξέλιξη του έργου της βιώσιμης αστικής ανάπλασης στο κέντρο της έδρας του δήμου και στη διαδικασία ανάδειξης αναδόχων για τα τρία αγροτικά έργα άρδευσης με κλειστούς αγωγούς προϋπολογισμού 6 εκατ ευρώ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το radiothiva.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι