ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτία«Βούλιαξε» η Θήβα με μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές στην 1η αποκριάτικη μαθητική παρέλαση (Βίντεο)

ΘΗΒΑ

#TAGS: Απόκριες 

«Βούλιαξε» η Θήβα με μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές στην 1η αποκριάτικη μαθητική παρέλαση (Βίντεο)

«Βούλιαξε» η Θήβα με μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές στην 1η αποκριάτικη μαθητική παρέλαση (Βίντεο)

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2024

Γιώργος Πέππας

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η πρώτη αποκριάτικη μαθητική παρέλαση στη Θήβα, με τεράστια συμμετοχή τόσο από μικρούς όσο και από μεγάλους.

Η παρέλαση ξεκίνησε στις 11:00 στην οδό Πινδάρου, και διοργανώθηκε από τον Δήμο Θηβαίων, τον Εμπορικό Σύλλογο Θήβας, και από Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Θήβας.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου, σε δηλώσεις του ανέφερε πως η αποκριάτικη εκδήλωση ήταν μια εξαιρετική ιδέα του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας, που δίνει την ευκαιρία «να περάσουμε ένα χαρούμενο μήνυμα για τις γιορτινές ημέρες που έρχονται». Ο κ. Δήμαρχος υπογράμμισε πως η συμμετοχή των μαθητών ήταν τεράστια, με το σύλλογο των συμμετεχόντων να ξεπερνά τα χίλια άτομα, ενώ ανέφερε πως η εκδήλωση αυτή θα αρέσει στον κόσμο της πόλης, ενώ στο τέλος τόνισε ότι η πρωτοβουλία αυτή θα εμπλουτιστεί ώστε κάθε χρόνο να είναι καλύτερη.

Δηλώσεις έκανε επίσης ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας, κ. Βασίλης Γκέλης, που ανέφερε πως τα παιδιά που συμμετείχαν είχαν ντυθεί με τις δικές τους στολές, με ένα θεματικό, ενώ ευχαρίστησε την δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο Θηβαίων που αγκάλιασε την προσπάθεια αυτή, αλλά και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Θήβας, τους γονείς, τους δασκάλους, τους διευθυντές, αλλά και τα παιδιά, που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να πραγματοποιηθεί με επιτυχία αυτή η εκδήλωση. Τέλος, ο κ. Γκέλης τόνισε ότι ελπίζει πως αυτή η αποκριάτικη εκδήλωση θα γίνει παράδοση και ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους.  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το radiothiva.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι