ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣυνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με την Γυναικεία Χορωδία Λιβαδειάς "Πλειάδες"

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με την Γυναικεία Χορωδία Λιβαδειάς "Πλειάδες"

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με την Γυναικεία Χορωδία Λιβαδειάς "Πλειάδες"

Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024

Σπύρος Πέππας

Τον Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Δημήτρη Κ. Καραμάνη επισκέφθηκαν χθες στο γραφείο του, το Δ.Σ. της Γυναικείας Χορωδίας Λιβαδειάς «Πλειάδες» στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών επαφών του Δημάρχου με Συλλόγους του Δήμου. Στη συνάντηση συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού κ. Νότης Αγνιάδης και ο Προϊστάμενος τους Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού κ. Ανδρέας Σταματάκης.

Η Πρόεδρος και Μαέστρος της Γυναικείας Χορωδίας Λιβαδειάς «Πλειάδες» κ. Ιωάννα Παναγιωτίδη ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τις σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχει πραγματοποιήσει η Χορωδία, καθώς και για την επικείμενη επίσκεψη στην Κύπρο, για να συμμετάσχει στην εθνική συναυλία με τίτλο «Ελευθερία 2024» που γίνεται για πρώτη φορά στη Κύπρο στις 16 Μαρτίου. Επίσης, αναφέρθηκε στη συναυλία που προετοιμάζουν για το φετινό καλοκαίρι στα πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Τροφώνια» του Δήμου Λεβαδέων.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων ευχαρίστησε την Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Χορωδίας για την επίσκεψη και τις συνεχάρη για το πλούσιο πολιτιστικό έργο που προσφέρουν στην πόλη της Λιβαδείας, που βοηθούν στην εξωστρέφεια του Δήμου, και σημείωσε ότι η παρουσία της Χορωδίας στην Κύπρο καταδεικνύει το σημαντικό καλλιτεχνικό έργο της. Υπογράμμισε ότι ο Δήμος Λεβαδέων θα συνεχίσει να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια προς τη Χορωδία, αλλά και προς τους υπόλοιπους πολιτιστικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας και ενισχύουν την πολιτιστική εικόνα του.

Τα μέλη του Δ.Σ. δώρισαν στον Δήμαρχο μια εικόνα της Παναγίας και του ευχήθηκαν καλή δύναμη στο έργο του.