ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΔήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων: Επαναλειτουργούν τα Προγράμματα Αθληση για Όλους

Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων: Επαναλειτουργούν τα Προγράμματα Αθληση για Όλους

Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων: Επαναλειτουργούν τα Προγράμματα Αθληση για Όλους

Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Γιώργος Πέππας

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, συγκεκριμένα της Υγειονομική Επιτροπής της, αναφορικά με την σταδιακή επαναλειτουργία των Προγραμμάτων Αθλησης για Όλους, πάντα τηρώντας όλους τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας επάναντι στον κορωνοϊό, ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων προχωρά στην επαναλειτουργία των τμημάτων του σύμφωνα με το πρόγραμμα που ίσχυε πριν την αναστολή τους.

Η επαναλειτουργία των προγραμμάτων θα γίνει τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020.

Στα προγράμματα μπορούν να συμμετάσχουν οι εγγεγραμμένοι δημότες μας, με δική τους ιατρική ευθύνη.

Οι αθλούμενοι οφείλουν να φέρουν μαζί τους, συμπληρωμένο το ειδικό έντυπο – Δελτίο καταγραφής αθλούμενου για την είσοδο τους στην αθλητική εγκατάσταση, καθώς και το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, τα οποία θα επιδεικνύουν στην υπεύθυνη γυμνάστρια του προγράμματος κάθε φορά.

Το Δελτίο καταγραφής αθλουμένου μπορούν να το τυπώσουν από την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.jpg.

Μετά την πρωτόγνωρη δοκιμασία της καραντίνας η άθληση θα συμβάλλει αναμφίβολα στη βελτίωση της σωματικής και ψυχολογικής μας κατάστασης.

Παρακαλούνται οι εγγεγραμμένοι δημότες στο πρόγραμμα, να τηρούν τις οδηγίες για την προστασία της δημόσιας υγείας και να ακολουθούν τις οδηγίες του υπεύθυνων γυμναστών για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των εγκαταστάσεων.