ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΟ υποψήφιος Ευρωβουλευτής Βασίλης Κοντοζαμάνης επισκέφθηκε την Βοιωτία

ΒΟΙΩΤΙΑ

#TAGS: Βασίλης Κοντοζαμάνης  ΝΔ 

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Βασίλης Κοντοζαμάνης επισκέφθηκε την Βοιωτία

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Βασίλης Κοντοζαμάνης επισκέφθηκε την Βοιωτία

Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Γιώργος Πέππας

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης, βρέθηκε στη Βοιωτία την Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024, όπου επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Θήβας, το Δημαρχείο Ορχομενού, τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Γ. Ντασιώτη, και την Αντιπεριφερειάρχη, κ. Φ. Παπαθωμά, αλλά και το Δημαρχείο Λιβαδειάς.

Σε ανάρτησή του, ο κ. Κοντοζαμάνης ανέφερε για την επίσκεψή του τα παρακάτω:

«Καλησπέρα από την Βοιωτία με ενδιαφέρουσες επισκέψεις και εποικοδομητικές συζητήσεις.

Η μέρα μας ξεκίνησε από το Νοσοκομείο Θήβας όπου συναντήθηκα με τα στελέχη της Διοίκησης και το προσωπικό του νοσοκομείου.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκα το Δημαρχείο Ορχομενού, όπου είχα τη χαρά να με υποδεχθεί ο Δήμαρχος Γιώργος Τζαβάρας και μέλη της δημοτικής του ομάδας. Η συζήτηση ήταν πραγματικά γόνιμη και πλούσια σε ιδέες για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής μας.

'Έπειτα, κατευθυνθήκαμε προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, όπου συναντήθηκα με τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Ντασιώτη και την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού Φανή Παπαθώμα, εξερευνώντας τις δυνατότητες της περιοχής για την μεγαλύτερη ανάδειξη του τουρισμού και του πολιτιστικού αποθέματος.

Επισκέφθηκα το Δημαρχείο Λιβαδειάς, συνάντησα τον Δήμαρχο Δημήτριο Καραμάνη και μέλη της δημοτικής αρχής συζητήσαμε για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζει η πόλη.

Τέλος, είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με το προεδρείο του Επιμελητηρίου Λιβαδειάς και επαγγελματικούς φορείς, ανθρώπους της αγορά που γνωρίζουν καλά το επιχειρείν.

Συνεχίζουμε δυναμικά τις συναντήσεις και τις επαφές, τις συζητήσεις και τον διάλογο.

Ανοίγουμε βήμα και ενώνουμε δυνάμεις με οδηγό τις Αξίες μας!»