ΑρχικήΑθλητικάΣυνάντηση της Ε.Π.Σ Βοιωτίας με τον Δήμαρχο Θηβαίων

Συνάντηση της Ε.Π.Σ Βοιωτίας με τον Δήμαρχο Θηβαίων

Συνάντηση της Ε.Π.Σ Βοιωτίας με τον Δήμαρχο Θηβαίων

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

Γιώργος Πέππας

Η Ε.Π.Σ. Βοιωτίας πραγματοποιήσετε συνάντηση με τον Δήμαρχο Θηβαίων, κ. Γιώργο Αναστασίου, κατά τη διάρκεια της οποία κατέθεσε τα αιτήματα που της έχουν υποβάλλει οι ομάδες του Δήμου Θηβαίων. Ο κ. Αναστασίου ενημέρωσε τον κ. Νίκα αναφορικά με τα γήπεδα που βρίσκονται στον Δήμο Θηβαίων, που πρόκειται να βελτιωθούν και να πραγματοποιηθούν αλλαγές του συνθετικού χλοοτάπητα στα γήπεδα Πλαταιών, Καπαρελίου, Βαγίων και Δομβραίνας.

Όπως αναφέρει ο κ. Νίκας, ενημερώθηκε για την ανακατασκευή του γηπέδου της Θήβας, το οποίο αναμένεται να δοθεί στις ομάδες έχοντας νέο χλοοτάπητα. Ο κ. Αναστασίου έκανε λόγο για δύο ακόμη γήπεδα, ένα στο Μελισσοχώρι και ένα στα Χώστια, τα οποία έχουν λάβει έγκριση και αναμένεται να δημοπρατηθούν λίαν συντόμως.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook, σχολίασε την εν λόγω συνάντηση επισημαίνοντας πως «Σκέψεις του Δημάρχου κ. Αναστασίου που βλέπει ότι δεν φτάνουν οι χώροι άθλησης των ομάδων της Θήβας, να κατασκευαστεί ακόμη ένα γήπεδό στο άμεσο μέλλον στην Πόλη της Θήβας . Σε ερώτηση μας για το γήπεδό του Αμπελοχωρίου που βρίσκεται σε αδράνεια, μας απάντησε ότι είναι δύσκολο να κατασκευαστούν αποδυτήρια καθώς δεν υπάρχουν χώροι εκτός του αγωνιστικού χώρου για να κατασκευαστούν. Ζητήσαμε από τον Δήμαρχο να βοηθήσει οικονομικά τις ομάδες αφού η επανεκκίνηση τους θα είναι πολύ δύσκολη, μας υποσχέθηκε ότι θα καταβάλλει όλες τις δυνάμεις και με ότι είναι δυνατόν να βοηθήσει τις ομάδες.

Στην συζήτηση ήταν παρόντες και οι Αντιδήμαρχοι κ.Τάσος Καμούτσης και Κώστας Γεωργίου, δυο εξαιρετικοί παράγοντες του Βοιωτικού Ποδοσφαίρου με πολλά χρόνια προσφοράς στις ομάδες τους συμμετείχαν και δύο Πρόεδροι ο Οδυσσέας Μασοκώστας, «Δόξα Μουρικίου» και ο Δημήτρης Μακρής «Ιωνικός Αστέρας 2005» Ο κ. Αναστασίου Δήμαρχος Θηβαίων γνώριζε ότι αφορά τους αθλητικούς χώρους και τις ομάδες και η διάθεση να βοηθήσει φάνηκε σε όλη την εξέλιξη της συζήτησης , αφού πάρα πολλά Χρόνια ήταν ποδοσφαιριστής και καταλαβαίνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ομάδες. Εμείς ως ΕΠΣ Βοιωτίας θα είμαστε δίπλα του σε αυτούς τους δύσκολους και απρόβλεπτους καιρούς.

Του ζητήσαμε να είμαστε σε άμεση επαφή και επικοινωνία προκειμένου όλοι μαζί να βοηθήσουμε!!»

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες