ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜε 11 θέματα συνεδριάζει η Δ.Ε. του Δήμου Λεβαδέων

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

#TAGS: Δημοτική Επιτροπή  Δήμος Λεβαδέων 

(copyright: Pixabay)

Με 11 θέματα συνεδριάζει η Δ.Ε. του Δήμου Λεβαδέων

Με 11 θέματα συνεδριάζει η Δ.Ε. του Δήμου Λεβαδέων

Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Γιώργος Πέππας

Με 11 θέματα συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Λεβαδέων, την 1η Μαΐου 2024, την Μ. Τετάρτη, στις 13:45, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων στο Παλαιό Δημαρχείο – Πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1.Έγκριση πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών συμμετοχής , τεχνικών και οικονομικών προσφορών και δικαιολογητικών κατακύρωσης για την προμήθεια τροφίμων , ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού του Δήμου Λεβαδέων για δυο έτη με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης , χωρίς προηγούμενη δημοσίευση και κατακύρωση , σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 32 του Ν. 4412/2016 (ΤΜΗΜΑ 3 – ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΩΝ) και ανάδειξη αναδόχου.

2.Εξειδίκευση πίστωσης ποσού 434,00€ για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων μνήμης για την γενοκτονία των Ποντίων.

3.Εξειδίκευση πίστωσης ποσού 1.100,00€ για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων μνήμης ΄΄Το κάψιμο της Δαύλειας΄΄.

4.Εξειδίκευση πίστωσης ποσού 5.000,00€ για την πραγματοποίηση Αθλητικής Εκδήλωσης ΄΄ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024΄΄ συνδιοργάνωση με το Υπουργείο Αθλητισμού.

5.Εξειδίκευση πίστωσης ποσού 1.240,00€ για την πραγματοποίηση Αθλητικής Εκδήλωσης ΄΄Κύπελλο Ελλάδας Αγωνιστικής Αεροβικής Γυμναστικής΄΄ συνδιοργάνωση του Δήμου με το ΑΚΟ Λιβαδειάς και με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

6.Εξειδίκευση πίστωσης ποσού 3.324,00€ για την πραγματοποίηση της 25ης ΄Εκθεσης Γελοιογραφίας.

7.Εισήγηση για έγκριση   του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα   Εργασιών και του 2ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «Βελτίωση της προσβασιμότητας και κυκλοφοριακή αναβάθμιση της ανατολικής εισόδου της πόλης της Λιβαδειάς».

8.Λήψη απόφασης επί αιτήματος για παραχώρηση χρήσης κοινόχρηστου χώρου πλησίον μισθωμένου από την Α. Ιγγλέση περιπτέρου, επί της πλατείας Εθν.Αντίστασης

9.Γνωμοδότηση για εφαρμογή εγκεκριμένης κυκλοφοριακής μελέτης του Δήμου Λεβαδέων στο τμήμα της οδού Διστόμου από την οδό Χρ.Παλαιολόγου έως την οδό Δελφών.

10.΄Εγκριση κίνησης υπηρεσιακού οχήματος εκτός ορίων Δήμου Λεβαδέων.

11.΄Εγκριση κίνησης υπηρεσιακού οχήματος εκτός ορίων Δήμου Λεβαδέων