ΑρχικήΑθλητικάΜε την Δήμαρχο Ορχομενού συναντήθηκε η ΕΠΣ Βοιωτίας

Με την Δήμαρχο Ορχομενού συναντήθηκε η ΕΠΣ Βοιωτίας

Με την Δήμαρχο Ορχομενού συναντήθηκε η ΕΠΣ Βοιωτίας

Η Ε.Π.Σ. Βοιωτίας πραγματοποίησε συνάντηση με την Δήμαρχο Ορχομενού, κ. Β. Καράλη

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

Σπύρος Πέππας

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ Βοιωτίας, κ. Κωνσταντίνος Νίκας, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook επισήμανε πως η κ. Καράλη ανταποκρίθηκε «άμεσα στο κάλεσμά μας, προκειμένου να συζητήσουμε τα σοβαρά προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία στο χώρο του ποδοσφαίρου.»

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεως έλαβε χώρα συζήτηση για τα προβλήματα του Δήμου Ορχομενού, για το γήπεδο του Απόλλων Ακραιφνίου, με τον κ. Νίκας να υπογραμμίζει την άσχημη κατάσταση που βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος. Λόγος έγινε επίσης για το γήπεδο του Π.Α.Ο.Κ. Κοκκίνου, όπου η κ. Καράλη γνωστοποίηση το γεγονός ότι έχει εγκριθεί η κατασκευή νέων αποδυτηρίων η όποια βρίσκεται σε φάση διαγωνισμού. Η Δήμαρχο Ορχομενού διαβεβαίωσε τον κ. Νίκα πως τα αποδυτήρια θα έχουν παραδοθεί τον Σεπτέμβριο.

Αναφορικά δε με το γήπεδο του Ορχομενού, αναμένεται να γίνουν μια σειρά από παρεμβάσεις που θα έχουν ως στόχο την βελτίωση τόσο των αποδυτηρίων όσο και του αγωνιστικού χώρου.

Ο κ. Νίκας αναφέρει επίσης, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook, τα εξής:

«Η Δήμαρχος κ. Καράλη στο ερώτημά μας για την ενεργοποίησή των Ομάδων του Κάστρου και του Παύλου μας απάντησε ; ότι έχει κάνει συγκεντρώσεις γονέων προκειμένου να βοηθήσουν στην εκ νέου λειτουργία των ακαδημιών και σκοπός της είναι τουλάχιστον να υπάρχουν ακαδημίες, ποδοσφαίρου και μπάσκετ ώστε τα παιδιά και οι νέοι να έχουν τρόπους αθλησης .

Της ζητήσαμε οικονομική βοήθεια για της ομάδες αφού η επανεκκίνηση θα είναι πολύ δύσκολη για τις ομάδες καθώς δεν υπάρχουν παράγοντες , όπως παλιά που έβαζαν το χέρι στην τσέπη .

Την φετινή αγωνιστική χρονιά θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε ώστε να υπάρχουν ομάδες και χώροι άθλησης .

Η Δήμαρχος μας απάντησε ότι δίνετε οικονομική βοήθεια τα τελευταία χρόνια και θα συνεχίσει να δίνετε , μας ζήτησε την βοήθεια σε αυτό το κομμάτι ώστε τα χρήματα που δίνει ο Δήμος Ορχομενού να πιάνουν τόπο και να πάνε στην σωστή κατεύθυνση.

Η θετική προσέγγιση της κ. Βούλας Καράλη για τον αθλητισμό αλλά και για το ποδόσφαιρο μας δίνει την αισιοδοξία ότι το ποδόσφαιρο στο Δήμο Ορχομενού θα κρατηθεί ζωντανό και θα γίνουν, οι απαραίτητες βελτιώσεις σε Όλα τα γήπεδα.

Η Δήμαρχος, μας ζήτησε να υπάρχει επικοινωνία προκειμένου απο κοινού να διορθώσουμε όσα χρειάζονται.

Μας υποσχέθηκε ότι οι συναντήσεις με την ΕΠΣΒ θα συνεχιστούν και ανανεώσαμε το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο. 

Ευχαριστούμε την κ.Βουλα Καράλη Δήμαρχο Ορχομενού για την άμεση ανταπόκριση της αλλά και για την φιλική και ουσιώδες συζήτηση.»