ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΑνεπιθύμητος στη Θήβα ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος (Βίντεο)

Ανεπιθύμητος στη Θήβα ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος (Βίντεο)

Ανεπιθύμητος στη Θήβα ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος (Βίντεο)

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024

Γιώργος Πέππας

Την Θήβα επισκέφθηκε, την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Ν.Δ., κ. Αθ. Εξαδάκτυλος. Αρχικά πραγματοποίησε επίσκεψη στο Γ.Ν. Θήβας και στη συνέχεια βρέθηκε στη καφετέρια «Voglis Cafe», όμως έξω από αυτήν είχαν συγκεντρωθεί μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Θήβας αλλά και του Εμπορικού Συλλόγου, όπου έκαναν ξεκάθαρο στον κ. Εξαδάκτυλο πως είναι ανεπιθύμητος στη Θήβα, σύμφωνα με ψήφισμα που είχε ληφθεί, αναφορικά με το Πρωτοδικείο της Θήβας.

Ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θήβας, κ. Χαράλαμπος Παπαχαραλάμπους, έδωσε το σχετικό ψήφισμα στον κ. Εξαδάκτυλο, υπογραμμίζοντας του πως θεωρούνται όλα τα μέλη της Κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας ανεπιθύμητα στη Θήβα, διότι υποβάθμισαν και κατάργησαν το Πρωτοδικείο της πόλης.

Ο κ. Εξαδάκτυλος ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία που βρέθηκε στο σημείο, αναφέροντας χαρακτηριστικά «σας ευχαριστώ που με διώχνετε», ενώ στη συνέχεια υπενθύμισε πως είναι γιατρός, σημειώνοντας πως με το πέρας των ευρωεκλογών, 21 Έλληνες θα εκλεγούν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και ότι είναι στο συμφέρον της χώρας οι 21 αυτοί Έλληνες που θα εκλεγούν να μπορούν να κάνουν την δουλειά αυτή, όμως ο κ. Παπαχαραλάμπους ανταπάντησε πως η αντιπροσωπεία αυτή, που εκπροσωπεί την πόλη της Θήβας, δεν βρέθηκε εκεί ώστε να συζητήσει περί της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά να διαμαρτυρηθεί για την πολιτική της Κυβέρνησης, όσο αφορά το Πρωτοδικείο της Θήβας.