ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΔίστομο και Αντίκυρα επισκέφτηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δίστομο και Αντίκυρα επισκέφτηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Δίστομο και Αντίκυρα επισκέφτηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Σπύρος Πέππας

Συνοδεία του βουλευτή Βοιωτίας Γιώργου Μουλκιώτη οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Αλίρη Χριστίνα, Αντωνοπούλου Μαριζέτα και Δημόπουλος Παναγιώτης πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Δίστομο όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο ΔΑΑ Γιάννη Σταθά, μέλη της τοπικής οργάνωσης του Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, συνομίλησαν με πολίτες ενώ τέλος πραγματοποίησαν ομιλία.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας:

Το Σάββατο 11 Μάϊου κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής αποτελούμενο από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Αλίρη Χριστίνα, Αντωνοπούλου Μαριζέτα και Δημόπουλο Παναγιώτη, το βουλευτή του Νομού Γιώργο Μουλκιώτη, μέλη της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Βοιωτίας και της Τοπικής Οργάνωσης επισκέφτηκαν το Δίστομο και την Αντίκυρα.

Αρχικά επισκέφτηκαν το Μαυσωλείο Διστόμου όπου τους έγινε μια σύντομη ενημέρωση από το Δήμαρχο Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας Γιάννη Σταθά.

Στη συνέχεια περιόδευσαν στο Δίστομο και την Αντίκυρα, συνομίλησαν με τους πολίτες και μοίρασαν υλικό αναφορικά με τις θέσεις του Κινήματος.

Στο Δίστομο, σε έναν γεμάτο χώρο, πραγματοποιήθηκε μια άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία με κύριο θέμα την ακρίβεια η οποία ταλανίζει το συντριπτικά μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας.

Το συμπέρασμα που προέκυψε είναι ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής μπορεί να αποτελέσει ανάχωμα ενάντια στις κυβερνητικές επιλογές!

Με σταθερές και συγκεκριμένες απόψεις και με σταθερά ευρωπαϊκό προσανατολισμό θα αποτελέσει το μεγάλο νικητή των επερχόμενων εκλογών.