ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜε 13 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Τανάγρας

ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

#TAGS: Δήμος Τανάγρας  Δημοτικό Συμβούλιο 

Με 13 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Τανάγρας

Με 13 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Τανάγρας

Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Γιώργος Πέππας

Με 13 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Τανάγρας, την Τρίτη 21 Μαΐου 2024 για λήψη αποφάσεων στα εξής θέματα της ημερήσιας διατάξεως:

1. Περί λήψης απόφασης για την ανάκληση των υπ’ αριθ. 61/2023 και 110/2023 αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Τανάγρας και την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, με α/α ΕΣΗΔΗΣ 173484, για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «Λοιπές παροχές σε είδος (Ένδυση εργατοτεχνικού προσωπικού) 2022».

2. Περί λήψης απόφασης για χορήγηση παράτασης προθεσμίας για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Κατασκευή εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης οικισμών Αγίου Θωμά και Κλειδιού Δήμου Τανάγρας και μεταφοράς στο ΒΙΟΚΑ Σχηματαρίου / Οινοφύτων».

3. Περί λήψης απόφασης για την έγκριση του 1ου, 2ου & 3ου πρακτικού που συντάχθηκαν από την επιτροπή διενέργειας διαγωνισμών και αφορούν στη διενέργεια και αξιολόγησης τεχνικών και οικονομικών προσφορών και τον έλεγχο δικαιολογητικών κατακύρωσης του προσωρινού αναδόχου στον ανοιχτό ηλεκτρονικό δημόσιου διαγωνισμού με α/α ΕΣΗΔΗΣ 269131 για την ανάδειξη οριστικού αναδόχου για το έργο με τίτλο: «Βελτίωση και αναζωογόνηση του Αστικού Περιβάλλοντος μέσω πιλοτικών και άλλων περιβαλλοντικών παρεμβάσεων, στο πλαίσιο συμβολής της απορρύπανσης της ΛΑΠ Ασωπού».

4. Περί λήψης απόφασης για την έγκριση του πρακτικού Ι διενέργειας – αποσφράγισης δικαιολογητικών συμμετοχής και αξιολόγησης τεχνικών προσφορών & του πρακτικού ΙΙ αποσφράγισης οικονομικών προσφορών της ηλεκτρονικής δημοπρασίας με α/α ΕΣΗΔΗΣ 348964 για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο: «Ναυαγοσωστική κάλυψη Δήμου Τανάγρας».

5. Περί λήψης απόφασης για την έγκριση του πρακτικού της επιτροπής διαπραγμάτευσης των όρων της σύμβασης για την ανάθεση της εκτέλεσης δημοτικής συγκοινωνίας Δήμου Τανάγρας στην ΚΤΕΛ Α.Ε. Θηβών».

6. Περί λήψης απόφασης για εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου με τίτλο: ''Επιχειρηματικό πάρκο Οινοφύτων''.

7. Περί λήψης απόφασης για την αποδοχή ποσού 60.010,00 € το οποίο αφορά στη Β΄ κατανομή από ΚΑΠ έτους 2023 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων.»

8. Περί λήψης απόφασης για τον ορισμό υπολόγου είσπραξης χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για την καταβολή ανταποδοτικών τελών ΤΕΕ για την έκδοση άδειας εργασιών μικρής κλίμακας.

9. Περί λήψης απόφασης για την απ’ ευθείας ανάθεση εντολής σε δικαστικό επιμελητή επίδοσης των εκθέσεων ελέγχου και αποσπασμάτων χρηματικών καταλόγων σε υπόχρεο.

10. Περί λήψης απόφασης για την παράταση (επιμήκυνση) ή μη, κατά ένα έτος του προγράμματος Δ.ΥΠ.Α. (ΟΑΕΔ) των μακροχρονίως ανέργων, ηλικίας 55 έως 67 ετών της λυθείσας Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Τανάγρας (ΔΗ.ΚΕ.Τ.).

11. Περί λήψης απόφασης για την άσκηση ένστασης – ενδικοφανούς προσφυγής κατά της υπ’ αριθ. 819/2024 έκθεσης αυτοψίας αυθαιρέτου του Τμήματος Χορηγήσεων Εγκρίσεων Δόμησης – Αδειών Δόμησης & Επιβολής Κυρώσεων Αυθαίρετων Κατασκευών (Διοικητική Υποστήριξη) του Δήμου Θηβαίων».

12. Περί λήψης απόφασης για την εισήγηση προς το δημοτικό συμβούλιο της 1ης (υποχρεωτικής) αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του δήμου, οικονομικού έτους 2024 και της 1ης τροποποίησης του τεχνικού προγράμματος».

13. Περί λήψης απόφασης για την έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) ως προς τον πίνακα στοχοθεσίας έτους 2024, όπως αυτός διαμορφώθηκε μετά την 1η υποχρεωτική αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2024.