ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΓιώργος Ντασιώτης: «Γιορτή λουλουδιών από το σύλλογο γυναικών Αλιάρτου!»

Γιώργος Ντασιώτης: «Γιορτή λουλουδιών από το σύλλογο γυναικών Αλιάρτου!»

Γιώργος Ντασιώτης: «Γιορτή λουλουδιών από το σύλλογο γυναικών Αλιάρτου!»

Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Γιώργος Πέππας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης, με ανάρτησή του στο Facebook, έκανε αναφορά στην εκδήλωση που έκανε ο Σύλλογος Γυναικών Αλιάρτου, σημειώνοντας πως «ΜΕ ΤΙΜΗ και με μεγάλη συγκίνηση, αποδέχθηκα μια ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ, που μου πρόσφερε, εκ μέρους του συλλόγου, η πρόεδρος Κατερίνα Κοβού- Γκατζούνη, για την καλή συνεργασία που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια.»

Πιο αναλυτικά, ο κ. Ντασιώτης έγραψε:

«ΓΙΟΡΤΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΛΙΑΡΤΟΥ !!

ΜΙΑ πολύ όμορφη εκδήλωση, στην Κεντρική Πλατεία Αλιάρτου, πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών της πόλης.

ΚΕΝΤΡΟ της εκδήλωσης ήταν τα λουλούδια, γεμίζοντας την πλατεία με πανέφορφα ανθισμένα φυτά. Αυτή ήταν η 5η έκθεση λουλουδιών, δεδομένου πως είχα τη χαρά να συνεργαστώ μαζί τους, ως Δήμαρχος τότε, στις τέσσερις προηγούμενες.

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, την πλαισιώσαν με δρώμενα, ζωντανή μουσική, χορούς, δράσεις παιδιών, επίδειξη ρυθμικής γυμναστικής από παιδιά, αλλά και τραγούδια, από την χορωδία τους.

ΜΕ ΤΙΜΗ και με μεγάλη συγκίνηση, αποδέχθηκα μια ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ, που μου πρόσφερε, εκ μέρους του συλλόγου, η πρόεδρος Κατερίνα Κοβού- Γκατζούνη, για την καλή συνεργασία που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια.

ΣΙΓΟΥΡΑ είναι πολύ σημαντικό να σε τιμούν, αλλά όπως ανέφερα και στο σύντομο χαιρετισμό μου, ευχαριστώντας το σύλλογο, "... το σημαντικό είναι η κινητοποίηση των ανθρώπων, μέσω των συλλόγων και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, με τις δράσεις και τις εκδηλώσεις, που μας διασκεδάζουν και μας κοινωνικοποιούν. Σε εσάς, που το κάνετε, αξίζει ο έπαινος και κάθε βοήθεια.Κατά τα λοιπά είναι αυτονόητο χρέος, όποιου ασκεί διοίκηση, να συνδράμει και να ενισχύει αυτές τις δραστηριότητες. Αυτό προσπάθησα και προσπαθώ να κάνω. Σας Ευχαριστώ".»