ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜε 5 θέματα συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Λιβαδειάς

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

#TAGS: Δημοτική Κοινότητα  Δήμος Λεβαδέων 

(copyright: Pixabay)

Με 5 θέματα συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Λιβαδειάς

Με 5 θέματα συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Λιβαδειάς

Σάββατο, 8 Ιουνίου 2024

Γιώργος Πέππας

Την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024, συνεδριάζει με τα παρακάτω θέματα η Δημοτική Κοινότητα Λιβαδειάς.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι :

1. Γνωμοδότηση επί Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο «Ίδρυση μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας δυναμικότητας 1.000 τόνων, θαλάσσιων μεσογειακών ιχθύων, σε πλωτές εγκαταστάσεις εντός θαλάσσιας έκτασης (40) στρεμμάτων στην θέση Όρμος Βουρλιά, Κορινθιακού Κόλπου, Δήμου Λεβαδέων, Π.Ε. Βοιωτίας, Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας της εταιρείας GRECO FISH Ι.Κ.Ε.».

2. Γνωμοδότηση για τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου Λιβαδειάς, στο ΚΧ 485 στις Πιν.3Ν-10Ν επί του τμήματος της οδού Έρκυνας μεταξύ των οδών Θουκυδίδου και Ξενοφώντος (1/2015 ΠΑ) και πιο συγκεκριμένα επί της ιδιοκτησίας Αρετής Αγραφιώτη λόγω παράβασης των προθεσμιών που ορίζει η κείμενη νομοθεσία και έχει ως συνέπεια την αυτοδίκαιη οριστική άρση της ρυμοτοτομικής απαλλοτρίωσης με ταυτόχρονη επιβολή τμήματος της ιδιοκτησίας ως εισφοράς γης λόγω πολεοδομικής αναγκαιότητας για τη διατήρηση της οδού Έρκυνας.

3. Γνωμοδότηση για τροποποίηση εγκεκριμένης κυκλοφοριακής μελέτης του Δήμου Λεβαδέων επί της οδού Αραχώβης και παρόδου νότια αυτής.

4. Γνωμοδότηση επί αιτήματος για παραχώρηση θέσης στάσης στάθμευσης επί της οδού Θεσσαλονίκης 27 για φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων της εταιρείας με τον διακριτικό τίτλο «ΨΑΡΙ-ΨΑΡΙ»

5. Γνωμοδότηση επί αιτήματος του Δασαρχείου Λιβαδειάς για παραχώρηση δύο (2) θέσεων στάθμευσης υπηρεσιακών οχημάτων μπροστά από το κτίριο που εδρεύει η Υπηρεσία στην οδό Κάδμου 11.