ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜε 10 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Τανάγρας

ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

#TAGS: Δήμος Τανάγρας  Δημοτικό Συμβούλιο 

Με 10 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Τανάγρας

Με 10 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Τανάγρας

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024

Γιώργος Πέππας

Την Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024, συνεδριάζει με 10 θέματα το Δ.Σ. του Δήμου Τανάγρας. Αναλυτικότερα, θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

1. Περί λήψης απόφασης για την απ’ ευθείας ανάθεση εντολής σε δικηγόρο υποστήριξης των συμφερόντων του δήμου ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατά τη συζήτηση του από 29/05/2024 αιτήματος προσωρινής διαταγής κατά τη διαδικασία του άρθρου 691Α του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και του από 29/05/2024 αιτήματος προσωρινής διαταγής κατά τη διαδικασία του άρθρου 691Α του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας που κατέθεσαν οι: α) Τραντζας Δημήτριος του Ευαγγέλου, β) Καββάς Αλέξανδρος του Περικλή, γ) Αγγουριδάκης Νικόλαος του Εμμανουήλ, δ) Τσιάγκας Νικόλαος του Παναγιώτη και ε) Αραπάκης Παρασκευάς του Ιωάννη».

2. Περί λήψης απόφασης για την έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση τμημάτων και τομών οδοστρωμάτων λόγω βλαβών και φθορών».

3. Περί λήψης απόφασης για την παραλαβή και έγκριση της μελέτης με τίτλο: «Οριοθέτηση ρέματος στον οικισμό Δ.Ε. Δερβενοχωρίων Δήμου Τανάγρας».

4. Περί λήψης απόφασης για την παραλαβή και έγκριση της τοπογραφικής μελέτης ως 1ο στάδιο της μελέτης με τίτλο: «Μελέτες έργων διαχείρισης αστικών λυμάτων οικισμών Δ.Ε. Δερβενοχωρίων».

5. Περί λήψης απόφασης για την έγκριση τροποποίησης σύμβασης με την υπογραφή συμπληρωματικής σύμβασης για την υπηρεσία με τίτλο: «Παροχή υπηρεσίων τεχνικού συμβούλου για την υποστήριξη του Δήμου Τανάγρας στην υλοποίηση του Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων».

6. Περί λήψης απόφασης για την αποδοχή δωρεάς αγροτεμαχίου, επιφάνειας 1.712,45 τ.μ., στη θέση «ΛΙΒΑΔΙ» ή «ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ» της Τ.Κ. Πύλης, Δ.Ε. Δερβενοχωρίων του Δήμου Τανάγρας από την εταιρεία Χ. ΡΟΚΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Χ. ΡΟΚΑΣ ΑΒΕΕ)

7. Περί λήψης απόφασης για τον ορισμό υπολόγου είσπραξης χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για την πληρωμή της δαπάνης που αφορά στη διενέργεια ελέγχου ΚΤΕΟ των μεταφορικών μέσων που διαθέτει ο Δήμος Τανάγρας.

8. Περί λήψης απόφασης για την έγκριση του πρακτικού Νο ΙΙΙ ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με α/α ΕΣΗΔΗΣ 173484 για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «Λοιπές παροχές σε είδος (Ένδυση εργατοτεχνικού προσωπικού 2022)».

9. Λήψη απόφασης για τη ρήψη υγρών αποβλήτων στην οδό Αντύπα στην Δ.Ε. Δηλεσίου.

10. Λήψη απόφασης για τη ρήψη υγρών αποβλήτων στην οδό Λεμονή στην Δ.Ε. Δηλεσίου.