ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΑμεση παρέμβαση του δήμου Λεβαδέων σε παράνομες χωματερές

ΛΙΒΑΔΕΙΑ

#TAGS: Λιβαδειά  Δήμος Λεβαδέων  ΧΑΔΑ 

Αμεση παρέμβαση του δήμου Λεβαδέων σε παράνομες χωματερές

Αμεση παρέμβαση του δήμου Λεβαδέων σε παράνομες χωματερές

Τρίτη, 9 Ιουλίου 2024

Σπύρος Πέππας

Σε τέσσερεις παράνομες χωματερές έχει μέχρι στιγμής παρέμβει ο Δήμος Λεβαδέων με αφορμή στην έκτακτη σύσκεψη που προκάλεσε ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης περιβάλλοντος με στόχο την εξάλειψη των ΧΑΔΑ.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε δύο χωματερές στην κοινότητα του Αγίου Γεωργίου, μια στο Κυριάκι και μια στη Δαύλεια η οποία λειτουργεί δίπλα σε αλσύλλιο στους πρόποδες του Παρνασσού.

Ο δήμος Λεβαδέων, σύμφωνα με πληροφορίες που δεν διέψευσε ο δήμαρχος Δημήτρης Καραμάνης, απειλείται ή ήδη του έχει καταλογιστεί πρόστιμο για τη λειτουργία της χωματερής στον ?γιο Γεώργιο.

Ωριμότητα και ετοιμότητα δήλωσε παράλληλα για την απορρόφηση του μέγιστου δυνατού ποσού από τη συνολική επιλέξιμη δαπάνη των 10 εκατ. ευρώ για έργα και δράσεις στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου σχεδίου βιώσιμης ανάπτυξης.

Απομακρύνεται τέλος η κατασκευή του υπόγειου χώρου στάθμευσης στην πλατεία Λάμπρου Κατσώνη ενώ δεν εγκαταλείπεται η κατασκευή των κόμβων σε κρίσιμα σημεία της πόλης.

*H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το radiothiva.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.