ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΈκτακτη Σύσκεψη για Πυροπροστασία στον Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας λόγω Υψηλού Κινδύνου Πυρκαγιάς

ΔΙΣΤΟΜΟ

#TAGS: Δήμος ΔΑΑ 

Έκτακτη Σύσκεψη για Πυροπροστασία στον Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας λόγω Υψηλού Κινδύνου Πυρκαγιάς

Έκτακτη Σύσκεψη για Πυροπροστασία στον Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας λόγω Υψηλού Κινδύνου Πυρκαγιάς

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Σπύρος Πέππας

Χθες, Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024, πραγματοποιήθηκε έκτακτη διαδικτυακή σύσκεψη για τον συντονισμό των δράσεων πυροπροστασίας στον Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας, λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορίας 4). Τη σύσκεψη συγκάλεσε ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθάς και συμμετείχαν εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, της Πολιτικής Προστασίας, του Κέντρου Υγείας και της «Αλουμίνιο της Ελλάδας».

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας:

Πραγματοποιήθηκε εχθές, Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024, έκτακτη διαδικτυακή σύσκεψη μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας, κ. Γιάννη Σταθά, με θέμα τον συντονισμό των δράσεων και ενεργειών πυροπροστασίας για περιοχές αρμοδιότητας του Δήμου μας, λόγω του ΠΟΛΥ Υψηλού Κίνδυνου Πυρκαγιάς (κατηγορίας 4), που ισχύει από την Τρίτη 16-07-2024 έως και την Κυριακή 21-07-2024.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας, ο Διοικητής της Π.Υ. Ν. Βοιωτίας, Διοικητής της Π.Υ Λιβαδειάς, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας, εκπρόσωπος της Πολιτικής Προστασίας Νομού Βοιωτίας, εκπρόσωπος του Κέντρου Υγείας Διστόμου , Αντιδήμαρχοι του Δήμου και εκπρόσωπος του «Αλουμινίου της Ελλάδας».

Ο Δήμαρχος

Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας

Ιωάννης Σταθάς