ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜε 12 θέματα συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Ορχομενού

ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

#TAGS: Δημοτική Επιτροπή  Δήμος Ορχομενού 

Με 12 θέματα συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Ορχομενού

Με 12 θέματα συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Ορχομενού

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Γιώργος Πέππας

Με 12 θέματα συνεδριάζει, την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024 στις 09:30 π.μ., η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Ορχομενού, όπου θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Θέμα 1ο: Ετήσιος προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού του δήμου Ορχομενού έτους 2025.

Θέμα 2ο: Ετήσιος προγραμματισμός προσλήψεων με σχέση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. προσωπικού, εποχικού προσωπικού, ή σύμβαση μίσθωσης έργου, ή προσωπικού ωριαίας αποζημίωσης του δήμου Ορχομενού έτους 2025.

Θέμα 3ο: Έγκριση κατανομής των εγκριθέντων ανθρωποωρών σε θέσεις προσωπικού καθαριστών/στριών σχολικών μονάδων πλήρους ή μερικής απασχόλησης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου, στο Δήμο Ορχομενού για το διδακτικό έτος 2024-2025.

Θέμα 4ο: Κατακύρωση δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου στην Δημοτική Κοινότητα Ορχομενού, για στέγαση του Τμήματος Εσόδων – Ταμείου της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Θέμα 5ο: Έγκριση Πρακτικού Ι (ελέγχου δικαιολογητικών συμμετοχής και αξιολόγησης και βαθμολόγησης των τεχνικών Προσφορών) διεξαγωγής ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 205660 για την ανάδειξη αναδόχου εκπόνησης της μελέτης «Ωρίμανση μελετών για την συνολική αξιοποίηση των πηγών των Χαρίτων.

Θέμα 6ο: Έγκριση των τευχών δημοπράτησης και κατάρτιση των όρων του σχεδίου διακήρυξης για την δημοπράτηση του έργου: «Βελτίωση ασφαλτόστρωση του δρόμου Παύλου – Κάστρου»

Θέμα 7ο: Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων του σχεδίου διακήρυξης ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου με τίτλο: «Εκσυχρονισμός δικτύου ύδρευσης Δήμου Ορχομενού».

Θέμα 8ο: Έγκριση της υπ΄αριθμ. 154/2024 απόφασης Δημάρχου για έκτακτη συντήρηση δικτύου κλειστού τύπου συλλογικού δικτύου άρδευσης.

Θέμα 9ο: Έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» ΓΙΑ ΤA ΕΤH 2023-2024, ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 2 (Α.Π.2) «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» του Πράσινου Ταμείου με τίτλο «Περιβαλλοντική και βιοκλιματική αναβάθμιση Πάρκου Κηφισού Δήμου Ορχομενού» και έγκριση της A.M. 4 σχετικής μελέτης της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Θέμα 10ο: Διαγραφή χρεών και την απαλλαγή των προσαυξήσεων από τους χρηματικούς καταλόγους Ύδρευσης, ΤΑΠ, ΤΑΠ, Λαϊκής Αγοράς , Αχρεωστήτως Καταβληθέντα κατά το άρθρο 174 του κώδικα δήμων και κοινοτήτων.

Θέμα 11ο: Έγκριση διοργάνωσης εκδηλώσεων για τα 1150 χρόνια του Ιερού Ναού Παναγίας της Σκριπούς και εξειδίκευση πίστωσης για προμήθειες και υπηρεσίες.

Θέμα 12ο: Έγκριση διοργάνωσης εκδηλώσεων Καλοκαιριού 2024 «ΧΑΡΙΤΗΣΙΑ 2024» και εξειδίκευση πίστωσης για προμήθειες και υπηρεσίες.