ΑρχικήΑθλητικάΤον Παναγιώτη Νικολακόπουλο απέκτησε ο Κάδμος Θήβας

ΜΠΑΣΚΕΤ

#TAGS: Κάδμος Θήβας 

Τον Παναγιώτη Νικολακόπουλο απέκτησε ο Κάδμος Θήβας

Τον Παναγιώτη Νικολακόπουλο απέκτησε ο Κάδμος Θήβας

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Γιώργος Πέππας

Η ομάδα του Κάδμου Θήβας ανακοίνωσε πως απέκτησε τον Παναγιώτη Νικολακόπουλο, με ύψος 1.96 και γεννημένος το 1994 στην Αθήνα.

H ανακοίνωση:

Η Ένωση Συλλόγων Κάδμου έκανε ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της ομάδας, αποκτώντας τον ταλαντούχο παίκτη Παναγιώτη Νικολακόπουλο. Αυτή η μεταγραφή αναμένεται να δώσει σημαντική ώθηση στην προσπάθεια της ομάδας στην National League 2.

Ο Νικολακόπουλος διαθέτει πλούσια εμπειρία από τις Εθνικές Κατηγορίες και η συμμετοχή του σε εθνικά και διεθνή πρωταθλήματα τον καθιστούν μια πολύτιμη προσθήκη για την Ένωση Συλλόγων Κάδμου. Γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1994 στην Αθήνα. Αγωνίζεται ως γκαρντ έχοντας ύψος 1.96. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και Κόροιβου Αμαλιάδας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε: στο ΠΑΓΚΡΑΤΙ, στον ΗΛΥΣΙΑΚΟ, στο ΛΑΥΡΙΟ, στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, στην ΕΛΕΥΣΙΝΑ, στον ΤΡΙΤΩΝΑ , στον ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟ, στην ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, στην ΜΕΓΑΡΙΔΑ, στον ΑΙΟΛΙΚΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ και στην ΠΕΥΚΗ».

Η απόκτηση του Παναγιώτη Νικολακόπουλου αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για την Ένωση Συλλόγων Κάδμου. Ο ταλαντούχος παίκτης αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην ομάδα, να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της νέας σεζόν και να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων της.

Η απόκτηση του Παναγιώτη Νικολακόπουλου είναι μια τεράστια επιτυχία για την ομάδα μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και είμαστε σίγουροι ότι θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην πορεία μας προς την επιτυχία.

Ο ίδιος ο Νικολακόπουλος, δήλωσε: “Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή και την διοίκηση του Κάδμου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Εύχομαι καλή χρονιά και χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαι μέλος της οικογένειας της ΕΣ Κάδμου.”