ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜε 16 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Τανάγρας

ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

#TAGS: Δήμος Τανάγρας  Δημοτικό Συμβούλιο 

Με 16 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Τανάγρας

Με 16 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Τανάγρας

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024

Γιώργος Πέππας

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2024, συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Τανάγρας, όπου θα συζητηθούν τα παρακάτω 16 θέματα:

1. Περί λήψης απόφασης για το κλείσιμο των τραπεζικών λογαριασμών του Δήμου Τανάγρας στην τράπεζα Eurobank με μηδενικά υπόλοιπα των οποίων έχει παύσει ο σκοπός για τον οποίο συστάθηκαν.

2. Περί λήψης απόφασης για την απ’ ευθείας ανάθεση εντολής σε δικαστικό επιμελητή επίδοσης κατασχετηρίων σε τραπεζικά ιδρύματα.

3. Περί λήψης απόφασης για την απ’ ευθείας ανάθεση εντολής σε δικαστικό επιμελητή επίδοσης ατομικών ειδοποιήσεων υπερημερίας.

4. Περί λήψης απόφασης για την απ’ ευθείας ανάθεση εντολής σε δικαστικό επιμελητή επίδοσης εκθέσεων ελέγχου και αποσπασμάτων χρηματικών καταλόγων.

5. Περί λήψης απόφασης για την απαλλαγή – διαγραφή οφειλής.

6. Περί λήψης απόφασης για την εξέταση αιτήματος για πρακτική άσκηση καταρτιζόμενης ΙΕΚ στο Δήμο Τανάγρας.

7. Περί λήψης απόφασης για την εξέταση αιτήματος για πρακτική άσκηση καταρτιζόμενου ΙΕΚ στο Δήμο Τανάγρας.

8. Περί λήψης απόφασης για την έγκριση τροποποίησης του φυσικού αντικειμένου της μεικτής σύμβασης με τίτλο: «Υπηρεσίες ενεργειακής αναβάθμισης και αυτοματοποίησης συστημάτων ηλεκτροφωτισμού Κ/Χ».

9. Περί λήψης απόφασης για την εισήγηση προς το δημοτικό συμβούλιο της 5ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του δήμου, οικονομικού έτους 2024 και της 3ης τροποποίησης του τεχνικού προγράμματος.

10. Περί λήψης απόφασης για την έγκριση του πρακτικού διενέργειας δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου για στέγαση αθλητικών – πολιτιστικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων στο Δήλεσι.

11. Περί λήψης απόφασης για την έγκριση του πρακτικού διενέργειας δημοπρασίας για τη μίσθωση χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων στο κέντρο οικισμού εκδηλώσεων στο Δήλεσι.

12. Περί λήψης απόφασης για την έγκριση του υπ’ αριθ. 1 πρακτικού διενέργειας και αξιολόγησης τεχνικών και οικονομικών προσφορών του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, με α/α ΕΣΗΔΗΣ 353313, για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια γάλακτος για το εργατοτεχνικό προσωπικό και ειδών τροφίμων Δήμου Τανάγρας έτους 2024-2025».

13. Περί λήψης απόφασης για την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και την κατάρτιση των όρων δημοπράτησης για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών Δήμου Τανάγρας».

14. Περί λήψης απόφασης για την απ’ ευθείας ανάθεση εντολής σε δικηγόρο υποστήριξης των συμφερόντων του δήμου ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Λιβαδειάς κατά τη συζήτηση της από 01/04/2021 (Αρ. Δικογράφου Πρ22/01-04-2021) προσφυγής που άσκησε η Α.Ε. με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Ε.» κατά του Δήμου Τανάγρας.

15. Περί λήψης απόφασης για την απ’ ευθείας ανάθεση εντολής σε δικηγόρο υποστήριξης των συμφερόντων του δήμου ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Λιβαδειάς κατά τη συζήτηση της από 01/04/2021 (Αρ. Δικογράφου Πρ21/01-04-2021) προσφυγής που άσκησε η Α.Ε. με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Ε.» κατά του Δήμου Τανάγρας.

16. Περί λήψης απόφασης για την απ’ ευθείας ανάθεση εντολής σε δικηγόρο υπεράσπισης του υπαλλήλου του Δήμου ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θηβών κατά τη δικάσιμο της 12ης Νοεμβρίου 2024.