ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΟ υπουργός Ανάπτυξης στα Οινόφυτα και στο ΣΒΣΕ

ΟΙΝΟΦΥΤΑ

#TAGS: ΣΒΣΕ  Οινόφυτα 

Ο υπουργός Ανάπτυξης στα Οινόφυτα και στο ΣΒΣΕ

Ο υπουργός Ανάπτυξης στα Οινόφυτα και στο ΣΒΣΕ

Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024

Γιώργος Πέππας

Κανένα ουσιαστικό νέο για την πορεία του έργου του βιομηχανικού πάρκου στα Οινόφυτα από τον υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο ο οποίος επισκέφθηκε την περιοχή σε προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας με το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας.

Ο υπουργός ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος συνοδευόμενος από τις Γ.Γ. ιδιωτικών επενδύσεων και βιομηχανίας, αναφέρθηκε στο νέο παραγωγικό μοντέλο που προωθεί η ελληνική κυβέρνηση και σύντομα αναμένεται να παρουσιαστεί, καθώς και στο ρόλο της σύγχρονης ελληνικής βιομηχανίας που εμπεριέχεται στον συγκεκριμένο σχεδιασμό.

Επανέλαβε τη συμμετοχή του κράτους στην επένδυση του βιομηχανικού πάρκου με 8,5 εκατ ευρώ μέσω του ταμείου ανάκαμψης

Στην ατζέντα της συνάντησης κυριάρχησε το θέμα της εξέλιξης του φακέλου μετατροπής της άναρχης βιομηχανικής περιοχής Οινοφύτων σε ένα σύγχρονο επιχειρηματικό πάρκο καθώς και ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη ελληνική βιομηχανία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αναφέρθηκε στο νέο παραγωγικό μοντέλο ανάπτυξης που προωθεί η ελληνική κυβέρνησης το οποίο επιφυλάσσει σημαντικό ρόλο στην ελληνική βιομηχανία και ενημέρωσε για τη συμβολή του κράτους στην ανάπτυξη υποδομών στην περιοχή μέσω του ταμείου ανάκαμψης με το ποσό των 8,5εκατ ευρώ.

Πέραν τούτου τίποτα επίσημο. Ούτε για την επένδυση του χώρου υγειονομικής ταφής βιομηχανικών αποβλήτων εκτός της βιομηχανικής ζώνης, στην περιοχή Κεραμιδεζα αλλά ούτε και για την εμπλοκή του φακέλου του έργου σε δημόσια υπηρεσία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.