ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣυνάντηση της Διοικούσας Επιτροπής για την ΕΠΣ Βοιωτίας

ΑΛΙΑΡΤΟΣ

(copyright: Το απόγευμα της Παρασκευής, 4 Οκτωβρίου 2024, συνεδρίασε η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΣ Βοιωτίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού ...)

Συνάντηση της Διοικούσας Επιτροπής για την ΕΠΣ Βοιωτίας

Συνάντηση της Διοικούσας Επιτροπής για την ΕΠΣ Βοιωτίας

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2024

Γιώργος Πέππας

Το απόγευμα της Παρασκευής, 4 Οκτωβρίου 2024, συνεδρίασε η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΣ Βοιωτίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Αλιάρτου – Θεσπιέων, στην Αλιάρτο, όπου αποφασίστηκε να είναι «κλειστή» συνεδρίαση, παρά το γεγονός πως στο σημείο υπήρχαν εκπρόσωποι σωματείων αλλά και ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων, κ. Γ. Αραπίτσας, στην οποία συμμετείχαν μονάχα τα 10 μέλη της Π.Δ.Ε..

Αφού ολοκληρώθηκε η κλειστή συνεδρίαση, ο κ. Τάσος Καμούτσης, και ο κ. Γιώργος Μασοκώστας, που είναι τα δύο πρώτα κατά σειρά μέλη της Π.Δ.Ε., πραγματοποίησαν δηλώσεις στο «Ράδιο Θήβα», όπου ανέφερε πως στην συνεδρίαση αποφασίστηκε να προσφύγουν εκ νέου στο Πρωτοδικείο ούτως ώστε να πετύχουν μια αναθεώρηση της απόφασης, και πως ο κ. Καμούτσης μαζί με τον κ. Μασοκώστα, να παρευρεθούν στην Πρωτοδίκη, ώστε το πρωτάθλημα να ξεκινήσουν, σημειώνοντας πως πρέπει εντός μικρού χρονικού διαστήματος να λυθούν πολλά σημαντικά θέματα.