ΑρχικήΑθλητικάΣυνάντηση της Ε.Π.Σ Βοιωτίας με τον Δήμαρχο Τανάγρας

Συνάντηση της Ε.Π.Σ Βοιωτίας με τον Δήμαρχο Τανάγρας

Συνάντηση της Ε.Π.Σ Βοιωτίας με τον Δήμαρχο Τανάγρας

Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020

Γιώργος Πέππας

Στο κάλεσμα της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας ανταποκρίθηκε, άμεσα, ο Δήμαρχος Τανάγρας, κ. Βασίλης Περγάλιας, με αποτέλεσμα να συναντηθούν, στο Δημαρχείο του Δήμου Τανάγρας, με στόχο να συζητηθούν «όλα τα σοβαρά θέματα που προέκυψαν με την πανδημία και αφορούν τις ομάδες του Δήμου».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου της Ε.Π.Σ.Βοιωτίας, κ. Κ. Νίκα, ο κ. Περγάλιας τους ενημέρωσε αναφορικά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και τις εργασίες που πραγματοποιούνται στα γήπεδα, δίνοντας ως παράδειγμα το γήπεδο του Σχηματαρίου, - το οποίο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και γίνονται όλες οι απαραίτητες βελτιώσεις και συντηρήσεις ώστε να παραμείνει ασφαλή η χρήση του από τις ομάδες αλλά και από το κοινό – ενώ στη περίπτωση του γηπέδου Οινοφύτων «γίνονται εργασίες συντήρησης ανακατασκευής και βρίσκετε σε πολύ καλή κατάσταση και συνεχώς γίνονται παρεμβάσεις βελτίωσης.»

Αναφορικά δε, με το γήπεδο του Αγίου Θωμά, ο κ. Περγάλιας τόνισε ότι βρίσκεται σε φάση αντικατάστασης του συνθετικού χλοοτάπητα με τελευταίας γενιάς χλοοτάπητα EYRO10 και θα κατασκευαστούν νέα αποδυτήρια τα οποία θα παραδοθούν με την νέα αγωνιστική περίοδο. Στο γήπεδο της Ασωπίας έγιναν οι απαραίτητες βελτιώσεις στα αποδυτήρια και είναι έτοιμο προς χρήση και θα βοηθήσει όπως μπορεί όπως έκανε και τα προηγούμενα χρόνια, για την επαναλειτουργία της ομάδας αλλά και για τις ακαδημίες του χωριού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του κ. Νίκα, «στην ερώτηση για την κατασκευή ενός γηπέδου στο Δήλεσι που είναι πάγιο αίτημα της ομάδας, μας ενημέρωσε ότι εχει βρει χώρο για την κατασκευή νέου γηπέδου και θα γίνουν οι ενέργειες ώστε να κατασκευαστεί σύντομα το νέο γήπεδο . Ακόμη μας είπε για την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Τανάγρας και τις ενέργειες βελτίωσης του γηπέδου , σύντομα θα είναι σε πλήρη λειτουργία. Ζητήσαμε από τον Δήμαρχο οικονομική στήριξη των ομάδων καθώς μετά την πανδημία θα αντιμετωπίσουμε σοβαρά οικονομικά προβλήματα . Ο Δήμαρχος μας απάντησε ότι γνωρίζει τα προβλήματα είναι κοντά στις ομάδες και ότι έχει ζητηθεί από τις ομάδες προσπάθησε να το υλοποιήσει με όποιο τρόπο μπορούσε. Η Αποφασιστικότητα του Δημάρχου η αγάπη του για τον αθλητισμό και το Ποδόσφαιρο που το υπηρέτησε σαν ποδοσφαιριστής και σαν παράγοντας για πολλά χρόνια, μας δίνει ελπίδες αισιοδοξίας για το βοιωτικό ποδόσφαιρο που παρότι της δυσκολίες βρίσκετε σε ανοδική Πορεία. Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο και φίλο κ. Βασίλη Περγάλια για την φιλική και ειλικρινή συζήτηση.»