ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜεγάλη αστυνομική επιχείρηση στις Πλαταιές

ΠΛΑΤΑΙΕΣ

#TAGS: Αστυνομία  Πλαταιές 

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στις Πλαταιές

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στις Πλαταιές

Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020

Γιώργος Πέππας

Τις πρωινές ώρες ένα όχημα με πέντε άτομα, πιθανότατα Πακιστανικής καταγωγής, κυνηγοί χαλκού εγκλωβίστηκαν στην περιοχή και ειδικότερα στην Αγία Ελεούσα όταν έγιναν αντιληπτοί από αγρότη της περιοχής. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία έφτασε αμέσως στον τόπο και όταν αντιλήφθηκαν πως δεν μπορούσαν να διαφύγουν εγκατέλειψαν το όχημα και διέφυγαν μέσα στα χωράφια με κατεύθυνση προς το κανάλι του Μόρνου.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να κτενίζουν την περιοχή για την ανεύρεση τους. Ειδοποιήθηκαν και αγρότες της περιοχής που άρχισαν να καταφθάνουν στις γεωργικές τους εκμεταλλεύσεις, να είναι προσεκτικοί, να κλειδώσουν τα αυτοκίνητα τους ώστε να μην μπορέσουν να τους τα κλέψουν και να διαφύγουν από την περιοχή.

Μεγάλη προσοχή δίνεται και σε αυτοκίνητα που πλησιάζουν την ευρύτερη περιοχή των Πλαταιών και ειδικότερα όταν οδηγούνται από αλλοδαπούς γιατί, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί να έχουν καλέσει από τα κινητά τους ομοϊδεάτες τους για να τους παραλάβουν και να διαφύγουν από τον κλοιό που έχει στηθεί.

Συνεχίζεται η έρευνα και ο αποκλεισμός της ευρύτερης περιοχής από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.