ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΑνθρωποκυνηγητό στη Βοιωτία - Καταδίωξαν «κυνηγούς» χαλκού

Ανθρωποκυνηγητό στη Βοιωτία - Καταδίωξαν «κυνηγούς» χαλκού

Ανθρωποκυνηγητό στη Βοιωτία - Καταδίωξαν «κυνηγούς» χαλκού

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020

Γιώργος Πέππας

Στις 04:00 τα ξημερώματα,ο οδηγός Ι.Χ.Ε, που βρισκόταν εντός της Ε.Ο με κατεύθυνση προς την Αθήνα, αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα περιπολικού, αναπτύσσοντας ταχύτητα προσπαθόντας να διαφύγει, εξήλθε της Εθνικής Οδού, στο ύψος της αερογέφυρας της Ριτσώνας, κατευθυνόμενος προς Τανάγρα. Στο όχημα βρίσκονταν συνολικά 4 επιβάτες, πιθανότατα αλλοδαποί.

Η αστυνομία ακολουθούσε το εν λόγω όχημα, το οποίο μπήκε σε χαμοτόδρομο αυξάνοντας περαιτέρω ταχύτητα, με τους αστυνομικούς να το χάνουν από τα μάτια τους, λόγω της σκόνης που δημιουργήθηκε από το όχημα. Σε έρευνες που πραγματοποίησε η αστυνομία στη περιοχή, εντοπίστηκε το Ι.Χ.Ε. και ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό, με αποτέλεσμα οι τέσσερις δράστες να εγκλοβιστούν σε αδιέξοδο.

Στο σημείο αυτό οι 4 επιβάτες του οχήματος εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή μέσα στο σκοτάδι. Οι αστυνομικοί, έκπληκτοι, έλεξγαν το όχημα και βρήκαν εντός του, σύμφωνα με πληροφορίες, διαρρηκτέα εργαλεία, καλώδια και πηνία από χαλκό που βρίσκει κανείς στους μετασχηματιστές. Παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας, οι δράστες αγνοούνται ακόμη.

Φωτογραφία αρχείου