ΑρχικήΑθλητικάΜε λάθος βήματα οδηγούν την ομάδα του Α.Ο. Θήβα

ΘΗΒΑ

#TAGS: Α.Ο. Θήβα  Θήβα 

Με λάθος βήματα οδηγούν την ομάδα του Α.Ο. Θήβα

Με λάθος βήματα οδηγούν την ομάδα του Α.Ο. Θήβα

Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020

Γιώργος Πέππας

Μια ακόμη άκαρπη συνέλευση για την ομάδα του Α.Ο. Θήβα, με τον κ. Θανάσου να πραγματοποιεί μονάχα μια πρόταση, η οποία θα εξεταστεί την ερχόμενη Τετάρτη στις εκλογές. Η τωρινή διοίκηση έκανε έναν απολογισμό για την διετία στην οποία είναι στα ηνία της ομάδας.

Για ακόμη μια φορά αποδείχτηκε πως δεν τηρούνται και οι διαδικασίες. Σε ποιον έκανε τον απολογισμό ο πρόεδρος του Α.Ο. Θήβα; Ποια ήταν τα εγγεγραμμένα μέλη που έχει το αθλητικό σωματείο Α.Ο. Θήβα; Σήμερα έπρεπε να οριστεί διοικούσα επιτροπή από τους παρόντες, πενταμελής ή τριμελής, και να οδηγήσει σε εκλογές το αθλητικό σωματείο. Κάτι τέτοιο δεν έγινε.

 Όρισαν εκλογές την Τετάρτη, ποιος θα τις κάνει; Πότε θα οριστεί εφορευτική επιτροπή; Ποιος θα παραλάβει τις υποψηφιότητες, από τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να αναλάβουν το σωματείο; Εάν είναι δύο οι ενδιαφερόμενοι, πότε θα τυπωθούν τα ψηφοδέλτια ώστε να γίνουν εκλογές; Δύο νομικοί που ήταν παρών, δεν τα γνώριζαν αυτά;

Εν πάση περιπτώση, την Τετάρτη τουλάχιστον αυτοί που θα ψηφίσουν, έστω και παράτυπα, πρέπει να είναι εγγεγραμμένα μέλη του σωματείου του Α.Ο. Θήβα, γιατί ένα είναι σίγουρο, όποιος θελήσει να προσφύγει με ασφαλιστικά η διοίκηση θα εκπέσει.

Εν αναμονή των εξελίξεων.  

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες