ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΠεριοδεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Οινοφύτων

Περιοδεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Οινοφύτων

Περιοδεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Οινοφύτων

Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020

Γιώργος Πέππας

Η «Λαϊκή Συσπείρωση Τανάγρας», με τον κ. Μιχάλη Γιαλούρη δημοτικού συμβούλου του Δήμου Τανάγρας, πραγματοποίησε περιοδεία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Οινοφύτων, στα πλαίσια της οποία πραγματοποιήθηκε συζήτηση τόσο με τον Διοικητή όσο και με τους εργαζόμενους του σώματος, οι οποίοι, σύμφωνα με την «Λ.Σ. Τανάγρας», Περιοδεία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Οινοφύτων πραγματοποίησε η «Λαϊκή Συσπείρωση» Τανάγρας, με την παρουσία του Μιχάλη Γιαλούρη, εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου.

Αναλυτικότερα η σχετική ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης Τανάγρας» αναφέρει:

Η συζήτηση που έγινε με το Διοικητή και τους εργαζόμενους στο σώμα, επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά τις συνέπειες της χρόνιας υποχρηματοδότησης σε ένα σταθμό που βρίσκεται στην καρδιά της βιομηχανικής ζώνης επιβαρυμένο με την πρόσθετη ευθύνη να καλύπτει τις ανάγκες σε περίπτωση ενός μεγάλου βιομηχανικού ατυχήματος.

Όσο κι αν καβγαδίζουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τις ευθύνες στο Μάτι, αυτό που δεν κρύβεται, είναι η γύμνια σε μόνιμο προσωπικό, υποδομές και εξοπλισμό συνολικά στο σώμα και στο συγκεκριμένο σταθμό που εκτός των άλλων στεγάζεται σε κτίριο που βρίσκεται σε απαράδεκτη κατάσταση, είναι διαχρονική επιλογή των κυβερνήσεων τους, τονίστηκε στη διάρκεια της περιοδείας από την πλευρά της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Επιλέγουν, υπογραμμίστηκε, από τη μια να ρημάζουν το λαϊκό εισόδημα και από την άλλη να τα δίνουν όλα στο κεφάλαιο. Πιο πρόσφατο παράδειγμα ήταν η επίσκεψη του πρωθυπουργού στον όμιλο ΒΙΟΧΑΛΚΟ και οι εξαγγελίες που έκανε για μείωση φορολογίας κερδών και μερισμάτων, απλούστευση αδειοδότησης, πρωτοβουλίες για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και άλλα δωράκια. Δε μας προξενεί καμία εντύπωση που η Δημοτική Αρχή παίζει τον ίδιο ρόλο σαν μακρύ χέρι του κράτους αδιαφορώντας ουσιαστικά για τα προβλήματα του λαού της περιοχής και ειδικά στα ζητήματα της πολιτικής προστασίας και της Υγείας.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Τανάγρας δεσμεύτηκε να ανοίξει για άλλη μια φορά και να διεκδικήσει τα ζητήματα στελέχωσης και υποδομών για την πολιτική προστασία στην περιοχή στο πλάι των εργαζόμενων και να επανέλθει σύντομα για μια πιο αναλυτική συζήτηση-ενημέρωση με την υπηρεσία επί του οργανογράμματος.