ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΓιώργος Ντασιώτης: Νέα έργα και εξοπλισμός στον Δήμο μας

Γιώργος Ντασιώτης: Νέα έργα και εξοπλισμός στον Δήμο μας

Γιώργος Ντασιώτης: Νέα έργα και εξοπλισμός στον Δήμο μας

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου - Θεσπιέων ανακοίνωσε τα νέα έργα που θα γίνουν στον Δήμο

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

Γιώργος Πέππας

Στις επάλξεις και με όλα τα προβλήματα, (φωτιές,πλημμύρες,καθημερινότητα ),στα οποία δεν είμαστε θεατές, με ελάχιστο προσωπικό που γίνεται ακόμα λιγότερο, λόγω των καλοκαιρινών αδειών,συνεχίζουμε να εργαζόμαστε ακατάπαυστα.

Επενδύουμε στα σημαντικά αλλά και στην συνεχή παρουσία μας στην καθημερινότητα των Δημοτών μας. Σίγουρα στις δυσκολίες τους, αλλά και στις χαρούμενες στιγμές τους και είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ αν μπορούμε να τους προσφέρουμε, ως Δημοτική Αρχή ,τέτοιες.

Σε κάθε περίπτωση οι Δημότες γνωρίζουν πολύ καλά το ενδιαφέρον μας και μας εμπιστεύονται.

Σήμερα λοιπόν 10 Αυγούστου, με τρία σημαντικά θέματα συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου μας και έλαβε αντίστοιχες αποφάσεις.

  1. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμό όρων ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση συνθετικού τάπητα στα γήπεδα Μαυροματίου και Λεονταρίου.
  2. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμό όρων ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση προκατασκευασμένων αποδυτηρίων και περίγραξης στα γήπεδα Μαυροματίου, Λεονταρίου και Υψηλάντη.
  3. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμό όρων ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια απορριμματοφόρου τύπου πρέσας 16m3.

Ξεκινάει λοιπόν η διαγωνιστική διαδικασία για την υλοποίηση των παραπάνω, που θα ικανοποιήσουν ανάγκες πολλών δημοτών. Η χρηματοδότηση αντλείται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ του Υπουργείου Εσωτερικών.