ΑρχικήΑθλητικάΘερμά συγχαρητήρια της ΔΗ.Κ.Ε.Τ στην 17χρονη Κωνσταντίνα Μπερτσιμά

Θερμά συγχαρητήρια της ΔΗ.Κ.Ε.Τ στην 17χρονη Κωνσταντίνα Μπερτσιμά

Θερμά συγχαρητήρια της ΔΗ.Κ.Ε.Τ στην 17χρονη Κωνσταντίνα Μπερτσιμά

Η 17χρονη αθλήτρια ανήκει στον Ερμή Σχηματαρίου και είχε μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή χρονιά

Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020

Γιώργος Πέππας

Σε ανακοίνωση του ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Τ., κ. Διομήδης Δριχούτης, υπογραμμίζει την σημασία που ο αθλητισμός και η προάσπιση του στον Δήμο Τανάγρας, καθώς και το γεγονός πως η ΔΗ.Κ.Ε.Τ. «βρίσκεται αρωγός και συμπαραστάτης σε όλα τα αθλητικά σωματεία του Δήμου μας». Στη συνέχεια ο κ. Δριχούτης αναφέρθηκε στην πολυτάλαντη 17χρονη Κωνσταντίνα Μπερτσιμά, η οποία αγωνίζεται με τον Ερμή Σχηματαρίου και έχει μια εξαιρετική εμφάνιση στον στίβο.

«Ο αθλητισμός και η προάσπισή του αποτελεί θέμα υψίστης σημασίας για την Δημοτική Επιχείρηση του δήμου μας, καθώς καλλιεργεί συστηματικά σωματικά και ψυχικά τον άνθρωπο. Η ΔΗ.Κ.Ε.Τ. στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης σε όλα τα αθλητικά σωματεία του δήμου μας τα οποία αποτελούν κοινωνικό και πολιτισμικό αγαθό και έχουν παιδαγωγικό χαρακτήρα. Οι αθλητικές μας εγκαταστάσεις εξελίσσονται συνεχώς παρέχοντας στους συλλόγους το κατάλληλο έδαφος. Το αναβαθμισμένο Δημοτικό Στάδιο «Ευάγγελος Δεπάστας» φιλοξενεί καθημερινά πολλούς αθλητές και μάλιστα με μεγάλες διακρίσεις.

Η Κωνσταντίνα Μπερτσιμα είναι 17 ετών, αθλήτρια μήκους και τριπλούν και ανήκει στον Ερμή Σχηματαρίου.

Φέτος, κατέκτησε την 2η και 3η θέση σε τριπλούν και μήκος με 12.44 και 5.94 αντίστοιχα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων. Επίσης, κατέκτησε την 3η θέση στις νεανίδες στο τριπλούν σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ 12.57 και την 4η θέση στο μήκος με επίσης ατομικό ρεκόρ 5.99.

Η αθλήτρια του Ερμή Σχηματαρίου αγωνίστηκε και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών, όπου διακρίθηκε με την 4η θέση στο μήκος Κ23 με 5.99. Επιπλέον, κατάφερε να πιάσει το όριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κορασίδων το οποίο θα διεξάγονταν στην Ιταλία, όμως αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας Covid-19.

Αυτή τη στιγμή, η Κωνσταντίνα Μπερτσιμα ανήκει στην 12η θέση στην Ευρώπη, στην κατηγορία της, και στην 15η θέση Παγκοσμίως στο μήκος ενώ παράλληλα στο τριπλούν βρίσκεται στην 6η θέση στην Ευρώπη και στην 10η θέση Παγκοσμίως.

Στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται η προπονήτριά της Βενετία Χατζηιωάννου σύμμαχος στην προσπάθειά της, πρεσβεύοντας τις αξίες της επιμονής, της πειθαρχίας, της τόλμης για την αντιμετώπιση του αθλητικού αγώνα, του σεβασμού στον αθλητή δίνοντάς της όλα τα εφόδια με στόχο την κορυφή τόσο στο βάθρο του αθλητικού στίβου όσο και της ζωής.

Θερμά συγχαρητήρια στην αθλήτριά μας για τις επιτυχίες της, ευχόμαστε να πετύχει κάθε της στόχο. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την αδιάκοπη προσπάθεια, οι οποίοι μας υπενθυμίζουν συνεχώς «νους υγιής εν σώματι υγιεί».»