ΑρχικήΑθλητικάΑ.Ο. Θήβα - Α.Σ. Λεονταρίου 0-1 (Φιλικό)

Α.Ο. Θήβα - Α.Σ. Λεονταρίου 0-1 (Φιλικό)

Α.Ο. Θήβα - Α.Σ. Λεονταρίου 0-1 (Φιλικό)

Δείτε τον φιλικό αγώνα από την χθεσινή ζωντανή αναμετάδοση του «Ράδιο Θήβα»

Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020

Γιώργος Πέππας

Το Σάββατο 22 Αυγούστου 2020, στις 18:00 μ.μ., έλαβε χώρα ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Α.Ο. Θήβα και την ομάδα του Λεονταρίου, στο δημοτικό στάδιο Θήβας, με πολύ υψηλές θερμοκρασίες που ανάγκασαν τις δύο ομάδες να κάνουν διαλείμματα ώστε να δροσιστούν οι παίχτες. Το «Ράδιο Θήβα» κάλυψε ζωντανά τόσο με εικόνα όσο και με ήχο το παιχνίδι, κάνοντας Live αναμετάδοση του αγώνα μέσω κάμερας στο δημοτικό στάδιο της Θήβας, στην εκπομπή «Μπαλαδώροι της Βοιωτίας» με τον Μηνά Παπαθωμά και τον Γρηγόρη Παύλου.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυναμικά και κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού ήδη από τα πρώτα λεπτά, καταφέρνοντας να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Μεμινάι να εισχωρεί στη μικρή περιοχή και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της Α.Ο. Θήβα. Το Λεοντάρι συνέχισε να πιέζει σε όλη τη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρώτη φάση του αγώνα στο 23ο λεπτό με ένα σουτ που κατέληξε σε κόρνερ. Ο Μρμινάι απείλησε για 2η φορά στο 26ο λεπτό τους γηπεδούχους, με ένα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Α.Ο. Θήβα.

Στο 28ο ο Μεμινάι βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Α.Ο. Θήβα ο οποίος απέκρουσε ξανά την μπάλα.

Στο 30ο ο Καλαμιώτης με ένα σουτ έστειλε την μπάλα ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Στο 2ο ημίχρονο αρχικά το παιχνίδι άλλαξε, με την Α.Ο. Θήβα να πιέζει και να έχει πολύ περισσότερη κατοχή της μπάλας, παρόλα αυτά το Λεοντάρι κατάφερε να πάρει ξανά τον έλεγχο του παιχνιδιού στα μισά του 2ου ημιχρόνου. Στο 52ο ο Μεμινάι για άλλη μια φορά απείλησε το τέρμα των γηπεδούχων, με ένα σουτ λίγο έξω από την μικρή περιοχή. 

Στο 57ο ο Στάθης Βασίλης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δοκάρια της Α.Ο. Θήβα.

Όπως έγινε στο 20ο λεπτό έτσι και στο 60ο πραγματοποιήθηκε ολιγόλεπτη διακοπή για να πάρουν λίγες ανάσες οι παίχτες λόγω της υψηλής θερμοκρασίας.

Στο 64ο λεπτό ο Μεμινάι ξανά βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Α.Ο. Θήβα, ο οποίος κατάφερε να διώξει την μπάλα και να κρατήσει το 0-1.

Οι γηπεδούχοι σε αυτό το σημείο είχαν κλειστεί στην άμυνα και είχαν δυσκολία να περάσουν το κέντρο, όμως κατάφεραν στο 70ο λεπτό να έχουν μια πολύ καλή φάση με ένα σουτ έξω από την μικρή περιοχή του Λεονταρίου που «έξυσε» το οριζόντιο δοκάρι.

Ο αγώνα έληξε στο 80ο λεπτό, καθώς τα ημίχρονα κράτησαν μονάχα 40 λεπτά το καθένα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες