ΑρχικήΑθλητικάΑ.Σ. Λεονταρίου - Α.Ο. Μαυροματίου 5-0

Α.Σ. Λεονταρίου - Α.Ο. Μαυροματίου 5-0

Α.Σ. Λεονταρίου - Α.Ο. Μαυροματίου 5-0

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020

Γιώργος Πέππας

Την Τετάρτη, στις 18:00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε ένας ακόμη φιλικός αγώνας στη Βοιωτίας, μεταξύ της ομάδας του Λεονταρίου και του Μαυροματίου, τον οποίο αγώνα κάλυψε το «Ράδιο Θήβα» μέσω της εκπομπής «Μπαλαδώροι της Βοιωτίας» με τον Μηνά Παπαθωμά και τον Γρηγόρη Παύλου, ενώ πραγματοποιήθηκε και ζωντανή αναμετάδοση του αγώνα μέσω Youtube.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ομαλά, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν διαρκώς να κυριαρχήσουν στο γήπεδο αλλά και να ανοίξουν το σκορ. Στο 22ο λεπτό ο Στοιχείος έκανε ένα σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή όμως ο τερματοφύλακας του Λεονταρίου μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 26ο λεπτό το Λεοντάρι βγήκε στην επίθεση με τον Καφετζόπουλο να στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μαυροματίου.

Στο 39ο λεπτό έπειτα από κόρνερ ο Κουκούλας με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα ξανά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μαυροματίου.

Το Μαυρομάτι είχε μια ακόμη ευκαιρία στο 1ο ημίχρονο, λίγα λεπτά πριν την λήξη του, με τον Στοιχείο να κάνει ένα σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή, με τον Τζίμα να στέλνει τη μπάλα σε κόρνερ.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως στο τέλος του 1ου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι είχαν αρχίσει να αυξάνουν την πίεση και να πραγματοποιούν πολλές προσπάθειες για να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Τα δύο ημίχρονο διήρκησαν από 40΄ λεπτά λόγω της ζέστης.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ διαφορετικά, με τους γηπεδούχους από νωρίς να λαμβάνουν τον έλεγχο του γηπέδου και να «πολιορκούν» τη μικρή περιοχή του Μαυροματίου. Στο 42ο λεπτό ο Τρικαλίτης με ένα σουτ έξω από τη μικρή περιοχή απείλησε τα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Στο 43ο λεπτό ο Τσαμούταλης εκτέλεσε απευθείας στημένη φάση έξω από τη μικρή περιοχή του Μαυροματίου, στέλνοντας τη μπάλα κοντά από το δοκάρι.

Στο 44ο λεπτό ο Καφετζόπουλος κάνει το 1-0 με ένα ψιλοκρεμαστό. Λίγα λεπτά αργότερα ο Τρικαλίτης έκανε το 2-0 όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και με ένα πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ξανά ο Τρικαλίτης στο 53ο λεπτό έκανε ένα δυνατό σουτ το οποίο απέκρουσε ο Κρεμμύδας στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη δυσκολία στο 2ο ημίχρονο να περάσουν από το κέντρο του γηπέδου, λόγω της πίεσης που ασκούσε το Λεοντάρι,

Ο Στάθης έκανε το 3-0 με ένα πολύ όμορφο σουτ στέλνοντας τη μπάλα στο Γ, λίγο έξω από τη μικρή περιοχή σε συνέχεια μιας μεγάλης επίθεσης του Λεονταρίου.

Μεγάλη απόκρουση του Κρεμμύδα στο 60ο λεπτό σε σουτ του Τρικαλίτη.

Η ομάδα του Λεονταρίου κέρδισε πέναλτι στο 63ο λεπτό, το οποίο εκτέλεσε ο Καφετζόπουλος κάνοντας έτσι το 4-0.

Το τελικό 5-0 έκανε ο Τζίνο Πλάκου με μια πολύ συνεργασία των παιχτών του Λεονταρίου στα πλαίσια μιας πολύ γρήγορης αντεπίθεσης τους.

Το Μαυρομάτι προσπάθησε να μειώσει το σκορ προς το τέλος του αγώνα, όμως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει κάποια επίθεση που να απείλησε σημαντικά το τέρμα των γηπεδούχων.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες