ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕπίσκεψη κλιμακίου του Κινήματος Αλλαγής στην Βοιωτία

Επίσκεψη κλιμακίου του Κινήματος Αλλαγής στην Βοιωτία

Επίσκεψη κλιμακίου του Κινήματος Αλλαγής στην Βοιωτία

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020

Γιώργος Πέππας

Στη Βοιωτία βρέθηκε κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής, το οποίο πραγματοποίησε επισκέψεις και στη Θήβα. Στη κάμερα του «Ράδιο Θήβα» μίλησε για τις δράσεις του κλιμακίου, ο Βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής, κ. Γ. Μουλκιώτης, αλλά και ο κ. Μ. Κατρίνης, Βουλευτής Ηλείας και τομεάρχης Ανάπτυξης του ΚΙΝ.ΑΛ.

Ο κ. Μουλκιώτης ανέφερε πως έγιναν επαφές με επιχειρήσεις, εργαζόμενους και την ζώσα αγορά στη Θήβα και την γύρω περιοχή, που ήταν και ο λόγος αυτής της επίσκεψης. «Υπάρχουν πολλά ζητήματα, σήμερα κατατέθηκε και ερώτηση προς τους Υπ. Ανάπτυξης και Οικονομικών σε σχέση με την μη επιστρεπτέα προκαταβολή, που δυστυχώς αποκλείονται από την επιχορήγηση οι ατομικές επιχειρήσεις, οι μικρές επιχειρήσεις και δίνονται προνόμια και προτερήματα να πάρουν την μη επιστρεπτέα προκαταβολή μεγάλες επιχειρήσεις που έχουν πάρα πολλούς εργαζόμενους.»

Ο κ. Κατρίνης με την σειρά του δήλωσε «Επισκεφθήκαμε με τον Γιώργο Μουλκιώτη και κλιμάκιο του ΚΙΝ.ΑΛ. μια επιχείρηση, μικρομεσαία, που έχει εξαγωγικό χαρακτήρα, απασχολεί αρκετούς εργαζόμενους από την ευρύτερη περιοχή, εμείς το Κίνημα Αλλαγής ενδιαφερόμαστε για την επιχειρηματικότητα, είναι στα πλάνα μας και στις προτεραιότητες μας ο τομέας της μεταποίησης γιατί προσφέρει καλές θέσεις εργασίας, πρέπει να είναι στο νέο αναπτυξιακό μοντέλο, αυτές οι επιχειρήσεις όμως χρειάζονται και στήριξη».