ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς: «Μια οφειλόμενη απάντηση»

ΛΙΒΑΔΕΙΑ

#TAGS: ΣΥΡΙΖΑ  Λιβαδειά 

ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς: «Μια οφειλόμενη απάντηση»

ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς: «Μια οφειλόμενη απάντηση»

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020

Γιώργος Πέππας

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Λιβαδειάς, σε ανακοίνωση του, σχολιάζει την διαδικτυακή ανάρτηση του κ. Πλιακοστάμου, αναφέροντας πως «επιχειρεί με υβριστικό τρόπο να διασύρει και να «λιντσάρει» δημόσια, συμπολίτες μας» ενώ στη συνέχεια τονίζει ότι «Στο πρόσωπό τους επιχειρεί, να σπιλώσει έναν ολόκληρο κόσμο.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με έντονη αγανάκτηση, διαβάσαμε στο διαδίκτυο ανάρτηση του γιατρού Κ. Πλιακοστάμου με την οποία επιχειρεί με υβριστικό τρόπο να διασύρει και να «λιντσάρει» δημόσια, συμπολίτες μας.

 Ανθρώπους που διανύουν την έβδομη δεκαετία της ζωής τους με μεγάλη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Ανθρώπους που ήταν εκεί, όπου και όταν υπήρχε ανάγκη, στους φτωχούς, στους αδύναμους, στους αποκλεισμένους, αλλά και στην εκπαίδευση, στον πολιτισμό, στην πρόνοια και στην υποστήριξη νέων ανθρώπων να απλώσουν τα φτερά τους στο μέλλον.

Ανθρώπους με «ίσκιο βαρύ», αλλά και νέους ανθρώπους, που το μόνο «παράπτωμά» τους, κατά τον υβριστή, είναι το καθ’ όλα τίμιο και νόμιμο επάγγελμα που ασκούν και κυρίως, η απόφαση και ο αγώνας τους για μια πιο δίκαιη κοινωνία.

Ανθρώπους που πρόσφεραν, προσφέρουν κι αγωνίζονται, ακολουθώντας τις αξίες, τα πιστεύω, τις ιδέες τους τον ανθρωπισμό τους, χωρίς καμιά προσδοκία αναγνώρισης και ανταπόδοσης.

Στο πρόσωπό τους επιχειρεί, να σπιλώσει έναν ολόκληρο κόσμο.

Τον κόσμο της αριστεράς, αλλά και γενικότερα όποιον δημοκράτη πολίτη, διαφωνεί με τον εμπαθή και υβριστικό λόγο του.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα τη συμπαράστασή μας στους ανθρώπους που έγιναν στόχος του. Δηλώνουμε ότι: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ», αν θεωρεί ότι αυτό το επάγγελμα στιγματίζει όποιον το ασκεί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δίνει καθημερινά τη μάχη για να μείνει η κοινωνία όρθια, με συγκεκριμένες προτάσεις και πρωτοβουλίες σε μια περίοδο υγειονομικής, οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Στη μάχη αυτή είμαστε απέναντι σε κάθε προσπάθεια διχασμού της κοινωνίας με ρατσιστικές και μισαλλόδοξες επιθέσεις.

Η Λιβαδειά είναι μια πόλη ανοιχτή, με μακρά παράδοση δημοκρατικών αγώνων. Με πολύχρονη σημαντική προσφορά αριστερών και προοδευτικών ανθρώπων στη τοπική διακυβέρνηση και την ανάπτυξή της.

Μια παράδοση που χάνεται στο βάθος του χρόνου και φτάνει ως τις μέρες μας, με την πρόσφατη, βαθιά ανθρώπινη υποδοχή που επιφύλαξε στους πρόσφυγες.

Μια παράδοση που εκφράστηκε ηχηρά με την αποστροφή όχι μόνο στο κόμμα, αλλά και στις ιδέες της Χρυσής Αυγής.

Αυτή την παράδοση, όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες της Λιβαδειάς, ανεξάρτητα από την πολιτική μας προέλευση, οφείλουμε να την διαφυλάξουμε.

Και αυτό θα πράξουμε πλέον συλλογικά, με κάθε νόμιμο τρόπο και μέσο.

ΩΣ ΕΔΩ!