ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΓιώργος Μουλκιώτης: Ερασιτεχνισμός της Κυβέρνησης και στους εμβολιασμούς

Γιώργος Μουλκιώτης: Ερασιτεχνισμός της Κυβέρνησης και στους εμβολιασμούς

Γιώργος Μουλκιώτης: Ερασιτεχνισμός της Κυβέρνησης και στους εμβολιασμούς

«Σαφές το μήνυμα των κυβερνητικών αποφάσεων: Οι υγειονομικοί και οι ευάλωτοι άς περιμένουν και ας παραμείνουν αθωράκιστοι!!!!

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Ο Βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής, κ. Γεώργιος Μουλκιώτης, αναφερόμενος στον εμβολιασμό του κορωνοϊού και το σχεδιασμό αυτού, στηλιτεύει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας πως «Σημειώνονται αιφνίδιες αναβολές εμβολιασμών στους υγειονομικούς, σε πολλά νοσοκομεία της χώρας, που θα έπρεπε να   διενεργηθούν σήμερα.» Ο κ. Μουλκιώτης επισημαίνει πως «Σαφές το μήνυμα των κυβερνητικών αποφάσεων: Οι υγειονομικοί και οι ευάλωτοι άς περιμένουν και ας παραμείνουν αθωράκιστοι!!!! Τα στελέχη «μας» και οι πέριξ τούτων εμβολιάσθηκαν !!!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Μουλκιώτης:

«Τουλάχιστον ερασιτεχνική μπορεί να ερμηνευθεί η αντιμετώπιση του σχεδιασμού διενέργειας εμβολιασμών από την Κυβέρνηση.

Σημειώνονται αιφνίδιες αναβολές εμβολιασμών στους υγειονομικούς, σε πολλά νοσοκομεία της χώρας, που θα έπρεπε να   διενεργηθούν σήμερα. Το καταγγέλλουν οι ίδιοι οι υγειονομικοί.

Ως απάντηση, εκδίδονται αντιφατικές ανακοινώσεις από την Κυβέρνηση. Τα μηνύματα όμως, που εκπέμπονται στην κοινωνία, είναι λίαν αρνητικά.

Η αποθέωση του «βλέποντας και κάνοντας» ή αλλιώς ο ευτελισμός του επιτελικού κράτους της ΝΔ και στην Υγεία, δηλώνουν παρουσία! 

Μάλλον ασχολούνται με πιο «κρίσιμα» κοινωνικά ζητήματα. Φαίνεται ότι ιεραρχείται και προηγείται ως κατεπείγον, ο ανασχηματισμός της Κυβέρνησης και οι ενδοκυβερνητικές διευθετήσεις συνοχής.

Εξ άλλου ο Πρωθυπουργός, ως συνήθως θα παρέμβει, εκ των υστέρων !!! Είναι η γνωστή σε όλους πρακτική του, για την εκ των υστέρων παρέμβαση.

Σαφές το μήνυμα των κυβερνητικών αποφάσεων: Οι υγειονομικοί και οι ευάλωτοι άς περιμένουν και ας παραμείνουν αθωράκιστοι!!!! Τα στελέχη «μας» και οι πέριξ τούτων εμβολιάσθηκαν!!!»