ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣτα λευκά «ντύθηκε» η Θήβα (Φωτό - Βίντεο)

ΘΗΒΑ

#TAGS: Θήβα  Χιόνια 

Στα λευκά «ντύθηκε» η Θήβα (Φωτό - Βίντεο)

Στα λευκά «ντύθηκε» η Θήβα (Φωτό - Βίντεο)

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Σπύρος Πέππας

Από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (16/01) η Θήβα και τα γύρω χωριά έχουν ντυθεί στα λευκά.

Το πρώτο κύμα της κακοκαιρίας «Λέανδρος» έφτασε στην Ελλάδα από εχθές όπου και έβαλε στην «κατάψυξη» σχεδόν όλη τη χώρα.

Όπως αναφέρει στο radiothiva.gr ο δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου η κυκλοφορία στην πόλη της Θήβας διενεργείτε κανονικά στους κεντρικούς δρόμους ενώ αναμένεται μέσα στην ημέρα και το άνοιγμα των παράδρομων.

Κλειστή η ΠΑΘΕ για φορτηγά με κατεύθυνση την Αθήνα

Στην Αττική, το Σάββατο ξεκίνησε με βροχοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες (από 3 ως 7 βαθμούς), ενώ στα ορεινά έχει αρχίσει να πέφτει και χιόνι. Σε αυτό το πλαίσιο, έχει επιβληθεί διακοπή κυκλοφορίας: στη Λεωφόρο Πάρνηθος και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος του τελεφερίκ με κατεύθυνση προς Πάρνηθα, για φορτηγά άνω των 3,5 τόνων από το 4ο χιλιόμετρο της ΠΕΟ Αθηνών - Θηβών, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα. Η κίνηση των ΙΧ από το 4ο χιλιόμετρο της Αθηνών - Θηβών στο ρεύμα προς Θήβα γίνεται μόνο με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας με δελτίο τύπου ενημερώνει:

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων, ωφέλιμου φορτίου άνω των 1,5 τόνων, στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από την 56,728η χ/θ έως την 121,250η χ/θ (Α/Κ Μαρτίνου).

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο της χιονισμένης Θήβας από την κάμερα του radiothiva.gr

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες