ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΠοια σχολεία θα λειτουργήσουν την Τετάρτη στη Βοιωτία

Ποια σχολεία θα λειτουργήσουν την Τετάρτη στη Βοιωτία

Ποια σχολεία θα λειτουργήσουν την Τετάρτη στη Βοιωτία

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Όπως και τις προηγούμενες ημέρες έτσι και σήμερα οι Δήμοι της Βοιωτίας με ανακοινώσεις του γνωστοποιούν ποια σχολεία θα λειτουργήσουν, τι ώρες αλλά και ποια θα παραμείνουν κλειστά.

Δήμος Θηβαίων

Λαμβάνοντας υπόψη τις επικρατούσες, δυσμενείς συνθήκες λόγω του ισχυρού παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών κατά τις πρωινές ώρες, καθώς και των μέτρων που πρέπει να τηρούνται λόγω της πανδημίας και της επικινδυνότητας κατά την πρόσβαση και παραμονή στους σχολικούς χώρους, ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου, αποφάσισε για την Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων, νηπιαγωγείων και παιδικών σταθμών στις 10.00 π.μ.

Ειδικότερα, η απόφαση αφορά:

Α) Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου Θηβαίων

Β) Τους δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Θηβαίων

Γ) Το Ειδικό Σχολείο (ΕΕΕΕΚ) Λουτουφίου

Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων

Με απόφαση του Δημάρχου κου Ντασιώτη Γεωργίου, η οποία έλαβε υπόψη της:

1.Τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που ήδη επικρατούν στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων.

2.Τη γνώμη των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 20-1-2021 τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία –Δημοτικά), καθώς και οι παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους από τις 10.00 πμ.

Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω του παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, αύριο Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021, η ώρα προσέλευσης των μαθητών ορίζεται στις 10:00 π.μ. σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία, τα Νηπιαγωγεία καθώς και στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας για την ασφάλεια των μαθητών.

Το παρόν κείμενο θα ανανεώνεται με τις νεότερες ανακοινώσεις των υπόλοιπων Δήμων του νομού Βοιωτίας

Δήμος Λεβαδέων

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 τα σχολεία Α’θμιας εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν μαθήματα κανονικά στην ώρα λειτουργίας τους, εκτός των σχολείων στις Κοινότητες Κυριακίου, Δαύλειας και Αγίας Τριάδας που οι μαθητές θα προσέλθουν στις 10:00. Οι βρεφονηπιακοί/παιδικοί σταθμοί σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Λεβαδέων θα λειτουργήσουν στο κανονικό τους ωράριο.